• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2020

17:47

POBEGAO IZ BELE KUĆE - OBEZBEĐENJE OTIŠLO ZA NJIM! Haos u ZADRUZI - nakon žestokog sukoba usledio ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

POBEGAO IZ BELE KUĆE - OBEZBEĐENJE OTIŠLO ZA NJIM! Haos u ZADRUZI - nakon žestokog sukoba usledio ŠOK! (VIDEO)

Podeli vest

Odlučio da pobegne od zadrugara i buke u Beloj kući!

Mina Vrbaški i Filip Car otkako su uplovili u emotivnu vezu imaju turbulentan odnos, a zadrugarka se danas ponovo naljutila na svog dečka, te je u jednom trenutku i nasrnula na njega.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Isti si kao svi - rekala je Mina.

- Dokle da me stavljaš u isti koš sa svima - urlao je Car, koji je u jednom tenutku krenuo da ruši sve pred sobom, nakon čega je u Belu kuću uletelo i obezbeđenje.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip je nakon žestoke svađe sa Minom odlučio da pobegne iz Bele kuće i ode u ekonomsko dvorište kako bi se smirio, a obezbeđenje je sve vreme išlo za njim.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija