• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2020

23:50

MINA PROGOVORILA O RASKIDU SA MENSUROM: Reagovala je POLICIJA, spakovala sam se i vratila KUĆI... Zadrugarka otvorila DUŠU!

Rijaliti

MINA PROGOVORILA O RASKIDU SA MENSUROM: Reagovala je POLICIJA, spakovala sam se i vratila KUĆI... Zadrugarka otvorila DUŠU!

Podeli vest

Skandal!

U toku emisije "Pitanja novinara" jedno je bilo upućenu Mini Vrbaški, a tiče se njenog raskida sa Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: tv pink printscreen

- Mina, ti već, koliko si dugo unutra, insistiraš na tome da si se promenila i jeste vidljiva tvoja promena, ali se komentariše da ti nije stalo do Filipa? - glasilo je pitanje.

- Ja da radim kao i prošle godine, opet bi bilo katastrofalno, ja smatram da neke stvari nisu dopustive i ne želim da mi se neke stvari ponavljaju, najlakše je da skoče na mene, a onda muškarci dolaze da mi se izvinjavaju. Ta poslednja kap koja mi je prelila čašu je Filip, ja sam mu to rekla, gde je on poludeo. Meni je muka od mušakaraca, i pun mi je, da ne kažem šta, muškaraca koji me vređaju. Od danas su za mene svi isti. Ja mislim da sam totalno ispravna po svim postupcima, moja emocija je takva i ne želim sebi da dozvoljavam da se sa nekim raspravljam - rekla je Mina.

- Ti si negde pričala da je sve to i do Mensura? - glasilo je pitanje.

Foto: Printscreen You Tube/Emisija Premijera

-  I policija je upetljana u sve to, posle svega ja sam se spakovala i vratila kući, imam strah, možda to čudno zvuči kada je to kažem, ali imam strah da se neke stvari ne dešavaju. I možda razmišljam koji korak unapred, a ne da idem samo emocijama i emocijama... - objasnila je Vrbaški, a zatim je otkrila šta se dešavalo sa Mensurom:

- Ne želim da ispričam, ako se moja mama, ako bude u kontaktu sa njom, ako će ona izneti, ja sam nju prva zvala, ne želim da potežem tu temu, ne znam ni što sam to rekla. Ta osoba me ne zanima, neka radi šta hoće. Taj rat koji se na kraju desio, to se započelo napolju i to je to - rekla je Mina i dodala:

- Ma generalno, stvari koje su se dešavale, tačno se znalo, kada krene na mene, kakvu ja imam reakciju, e ove godine sebi ne dozvoljavam, jer ljudi znaju da ja na kraju završim na krovu. Ja znam koliko je meni stalo, ali jednostavno ne može sad da bude sve i odmah - objasnila je zadrugarka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija