• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.11.2020

22:37

"O BIVŠIMA I POKOJNIMA SVE NAJBOLJE" HAOS U VILI PAROVA - Uključila se DEVOJKA u koju je Gastoz BIO LUDO ZALJUBLJEN, pozdravila NAIDU, a njega URNISALA!

Rijaliti

"O BIVŠIMA I POKOJNIMA SVE NAJBOLJE" HAOS U VILI PAROVA - Uključila se DEVOJKA u koju je Gastoz BIO LUDO ZALJUBLJEN, pozdravila NAIDU, a njega URNISALA!

Podeli vest

Nije mu bilo svejedno.

Bivša rijaliti učesnica i bivša devojka Nenada Sinđelića Gastoza, Zorica Dukić uključila se večeras u emisiju "Upoznajte Parove" i tom prilikom je uzburkala atmosferu u raskošnoj vili "Parova".

Nakon što se obračunala sa bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom koji tvrdi da je ona pokušala da mu upropasti vezu sa Naidom Gadžo, bivša učesnica Parova je objasnila da je moguće biti prijatelj sa nekadašnjom partnerkom bivšeg momka.

- Druže se bivša i sadašnja žena određenih ljudi, pa što ne bismo mogle i nas dve. Normalne smo i zdrave osobe. Naida i ja smo počele da se družimo nakon što su ona i Gastoz raskinuli - rekla je Zorica.

- Od danas sam primitivan, ona se neće družiti sa tobom - izrevoltirano je rekao Gastoz.

- Ti si oduvek i bio primitivan - prokomentarisala je ona.

Naida ništa više od velikog pozdrava nije poručila prijateljici.

Foto: Printscreen You Tube

- O bivšima i pokojnima sve najbolje - zaključila je Dukićeva i ovom izjavom dodatno uznemirila Gastoza.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija