• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: star.rs

18.11.2020

21:40

NAMESTILA MU DISKVALIFIKACIJU! Bivši zadrugar NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU! Ne krije više - ULAZI DA SE OBRAČUNA sa njima!

Rijaliti

NAMESTILA MU DISKVALIFIKACIJU! Bivši zadrugar NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU! Ne krije više - ULAZI DA SE OBRAČUNA sa njima!

Podeli vest

Mensur Ajdarpašić je ljut što ga je bivša devojka okarakterisala kao agresivca, te je rešio da je raskrinka i polako osveti za neistinu iznetu na njegov račun.

Danima unazad traje žestok okršaj između Mine Vrbaški i Filipa Cara, a zadrugarka je tokom raskida uporedila ovog zadrugara sa bivšim emotivnim partnerom Mensurom Ajdarpašićem, otkrivši tom prilikom da ju je on zlostavljao fizički zbog čega će ga, kako kaže, "strpati u zatvor".

Crnogorac je tim povodom burno reagovao na društvenim mrežama, a potom je, kada se malo smirio, dao i intervju ovim povodom.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Mina se služi lažima. Bednica jedna. Prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u policiji. Nikada je nisam tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na auto-put. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam - izjavio je Mensur.

- Iscenirala je sve. Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa i sama je priznala da se sve vreme igrala sa mnom i da mi je nameštala diskvalifikaciju -dodao je Ajdarpašić.

Foto: Printscreen You Tube/red tv

- Ne znam šta će biti ako ja uletim tamo. Mina me devojka više u životu ne interesuje. A to što sam rekao da će mnogi kad uđem da beže po krovovima i da se kriju, neću da otkrivam na koga sam tačno mislio, videćete uskoro - rekao je Mensur Ajdarpašić. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija