• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

19.11.2020

11:50

MORA DA PLATI 200.000 EVRA PRODUKCIJI! Miljana Kulić NAPUSTILA RIJALITI I PREKRŠILA PRAVILO - ovo će je SKUPO KOŠTATI!

Rijaliti

MORA DA PLATI 200.000 EVRA PRODUKCIJI! Miljana Kulić NAPUSTILA RIJALITI I PREKRŠILA PRAVILO - ovo će je SKUPO KOŠTATI!

Podeli vest

Rijaliti zvezda požalila se u programu uživo da je čeka nova tužba sa druge televizije.

Naime, nju je "Happy" tužio zbog toga što je napustila njihov rijaliti "Parovi 6" tokom 2017. godine i otišla u "Zadrugu 1" početkom 2018. godine.

- Prethodna televizija gde sam bila podnela je tužbu protiv mene, 200.000 evra sam im dužna. Sada, kako ću i šta ću na sudu, a diskvalifikovana sam od strane suda. Ovde sam ušla u drugom stanju, to se gleda kao neuračunljivost. Jedva čekam sve da rešim - kazala je Miljana u programu uživo.

Podsetimo, Miljana je diskvalifikovana trudna od strane "Happy" produkcije tokom šeste sezone. S obzirom na to da je izašla iz njihovog rijalitija i prešla u konkurentski, čelni ljudi joj sada potražuju 200.000 evra za kršenje ugovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 3 godine

Ona ne podleze zakonu I bilo kojoj tuzbi jer je lu.. I poremecena osoba,kojoj treba pratioc ,.....tako sto vam je uzela uzela,ona ne odgovara za postupke!!!!!!!!!sto ste joj davali pare

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija