• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2020

16:22

EKSKLUZIVNA SLIKA IZ KAFANE U BUJANOVCU! Milica u zanosu - intervju sa ŽENOM KOJA JE RADILA na istom mestu! Raskrinkala Kemezovu DO SRŽI!

Rijaliti

EKSKLUZIVNA SLIKA IZ KAFANE U BUJANOVCU! Milica u zanosu - intervju sa ŽENOM KOJA JE RADILA na istom mestu! Raskrinkala Kemezovu DO SRŽI!

Podeli vest

Burna prošlost zadrugarke Milice Kemez postala je glavna tema u "Zadruzi". Nakon što se našla u centru skandala oko afere "Bujanovac", novi dokazi su samo počeli da izlaze u javnost.

Makedonka Katica Sekovska javila se našoj redakciji, kako bi otkrila šta je istina u celom ovom slučaju.

Ona je radila u istom klubu u kom su radile Milica i Aleksandra Nikolić, a pre njih tu je radila i Sanja Stanković i druge devojke.

Kako tvrdi, informacije koje je iznela Rea Anđelković (čitajte OVDE) nisu potpuno tačne i tvrdi da je Andrea ukrala njene dokaze i plasirala ih u javnost.

Foto: Privatna arhiva

- Hoću da demantujem i da se ogradim od njenih informacija. Ona je pokrala snimke i slike iz mog foldera, ona te ljude ne poznaje, niti ima bilo kakav kontakt sa njima. Rea je mene zivkala da joj dam informacije. Ja nisam želela i rešila je da pokrade materijal - priča Katica i objašnjava:

- Nije istina da je Milica bila sa dečkom od njene sestre, već od kume. Dok smo radile u lokalu u Švajcarskoj, devojke su same birale hoće li ići sa momcima za novac. Oni se dogovaraju i idu posle radnog vremena. Taj bar nije bio povezan sa prljavim poslovima, to što su devojke posle radile bila je samo njihova volja - otkrila nam je Katica i opisala kakva su bila pravila poslovanja u tom klubu.

- Da bi svaka devojka zaradila bakšiš trebalo je da se popije barem 5 flaša od strane gostiju, da bi one dobile bakšiš od gazde. Ja sam radila tamo i znam kako funkcioniše. Na svako prodato piće imala sam procenat. 

Makedonka je bila voljna da priča o burnom životnu aktuelne zadrugarke, te nam je otkrila sa kim se Milica zabavljala pre rijalitija.

- Milica Kemez je bila u vezi sa dečkom koji je gazda na benzinskoj pumpi. Sa njim se svakodnevno drogirala i vraćala pijana sa posla, bili su zajedno oko godinu dana. A dok je bila u Švajcarskog bila je u vezi sa gazdom bara.

- Moram da demantujem i to da sam ja rekla da je Milica Kemez imala grupne odnose za 5.000 evra. Ja to ni u jednom trenutku nisam rekla, a stavljeno mi je u usta - ispričala nam je Katica.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija