• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

02.12.2020

18:10

MILJANA I ZOLA NAPUŠTAJU ZADRUGU?! Pala odluka - RODIĆE DETE?! Čolić priznao - SPREMAN SAM DA BUDEM OTAC

Rijaliti

MILJANA I ZOLA NAPUŠTAJU ZADRUGU?! Pala odluka - RODIĆE DETE?! Čolić priznao - SPREMAN SAM DA BUDEM OTAC

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su gosti u ovonedeljnoj emisiji "Radio Amnezija". Oni su priznali da su za to da imaju dete, a Čolić je bio nikada iskreniji povodom svega. Oni su se složili da će otići kod lekara kako bi ustanovila da je sve u redu.

Želim da on ide sa mnom kod ginekologa, jer želim da on sve čuje svojim ušima. Jer ne želim da bude da ja posle izmišljam - objasnila je Kulićeva.

- Nadam se da sa Marijom neće biti one tenzije, ja ne želim da joj otežavam i da ulazim u neke sukobe. Ne želim da Miljana proživljava ono što je već bilo - rekao je Zola, pa se Miljana obratila Zoli.

- Trebalo je drugačije da se obratiš i trebalo je da se izviniš za sve, ti dečko ne znaš da pričaš, šta ja sada tvojoj majci da kažem? - prekorila ga je Miljana.

- Ja ću da joj kažem da se ne brine uopšte - dodao je Zola.

Foto: printscreen

- Moja majka je za sve bila u pravu, za sve što je pričala do sada - nastavila je Miljana.

- Da li ćeš ići na kiretažu kada se vrati Marija? - pitao je Zola.

- Zavisi kako se budeš ponašao - odbrusila je Miljana.

- Ja sam spreman da budem otac, to dete neće ostati bez mene - tvrdio je Zola.

- Odlučiću sama o tome šta će se desiti sa detetom - rekla je Miljana.

- Ja znam kakav odnos imate vas dve, toga se i plašim, a ne daj Bože da se desi da ona ode na kiretažu... Ja tu neću biti, neću dozvoliti - objasnio je Zola.

Detaljnije poslušajte u video prilogu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) MILJANA I ZOLA rešili da porazgovaraju o TRUDNOĆI, a onda Kulićeva iznela NIZ UVREDA na račun bivšeg: Neću više...
Rijaliti

(VIDEO) MILJANA I ZOLA rešili da porazgovaraju o TRUDNOĆI, a onda Kulićeva iznela NIZ UVREDA na račun bivšeg: Neću više...

Miljana Kulić je nakon javnog saopštenja da je trudna bila izričita po pitanju razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom, gde je istakla da ne želi da priča sa njim. Međutim, Zola je bio uporan pa je do razgovora ipak došlo. On je došao kod nje u apartman, i zamolio Miljanu da mu sve ispriča, i to od momenta kada je uradila prvi test. Ona je nakon toga spustila gard, i rešila da spusti loptu i na miran način porazgovara sa njim, gde je progovorila o drugom stanju, daljim planovima, ali i njenim emocijama prema njemu

01.12.2020

09:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija