• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

12:36

(VIDEO) ZALJUBLJENA SAM VEĆ DUGO! Stanija Dobrojević progovorila o svom emotivnom statusu, a onda je pomenula KRISTIJANA

Rijaliti

(VIDEO) ZALJUBLJENA SAM VEĆ DUGO! Stanija Dobrojević progovorila o svom emotivnom statusu, a onda je pomenula KRISTIJANA

Podeli vest

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević imala je susret sa ekipom emisije "Premijera", te je otkrila da će još neko vreme zasigurno provesti u Srbiji, gde je nedavno pazarila i luksuznu vilu

Pre nego što sam došla, u Americi je bila kritičnija situacija nego kod nas, sad je stvarno udarno, ali se kroz mesec dana očekuje da će sve biti u redu. Moraću da odem u Ameriku makar negde u januaru, zna se da ja živim na dva kontinenta, moram da obilazim dva kontitenta, sad sam se trenutno ušuškala u Srbiji. Tu sam sa porodicom, sa familijom, sa dečkom. Trenutno se bavim novom kolekcijom kozmetike, suplementima i najjačom formulom za mršavljenje, i naravno pratim Zadrugu - rekla je Stanija.

 Ona je prokomentarisala dešavanja u Beloj kući, te je istakla da su joj Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš mnogo simpatični.

- Slatki su, ima svašta turbulentno, ali naročito su mi simpatični Maja i Janjuš - navela je ona, a onda otkrila kako se sada oseća povodom sukoba sa Kristijanom Golubovićem:

- Osećam se rasterećeno, mirno, trudim se da ne razmišljam o tome.

Stanija je otkrila i da je ponovo emotivno ispunjena, pa je na pitanje da li je zaljubljena odgovorila kao iz topa:

Jesam, već dugo!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija