• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

11:22

(VIDEO) TOMOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU UKOLIKO SE NE DESI OVO: Ne zanima me ugovor, ONA mora da DOĐE

Rijaliti

(VIDEO) TOMOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU UKOLIKO SE NE DESI OVO: Ne zanima me ugovor, ONA mora da DOĐE

Podeli vest

Majka Kristine Kije Kockar, Nadica koja se nalazi u rijalitiju postavila je pitanje Vladimiru Tomoviću

Nadicu je zanimalo da li Vladimir nastaviti svoju igru sa Jovanom Ljubisavljević.

 - Rekao si da Jovana ništa loše nije uradila i da bi njen momak trebao da dođe u "Zadrugu" za Novu godinu da je vidi. Da li ti planiraš da tada nastaviš svoju malu igru, pošto ne verujem da je voliš kao što kažeš, ne voliš ti nikoga? -  rekla je Nadica.

 - Iskreno bio sam zaljubljen u Jovanu, nije to bilo moralno sa moje strane jer je bila zauzeta. Trebalo je da stavim tačku kada sam shvatila da voli drugoga. Ona voli dečka, stalno piše Jovana i Luka. Jedva čekam da se vide za Novu godinu, a mojoj majci poručujem da dođe ovde da se vidimo za Novu godinu, ako ne dođeš za mene se rijaliti završava, izlazim iz rijalitija, ne interesuje me ni produkcija ni obezbeđenje, ni dogovori, ni ugovor. Gospođo Tomović 31. budi ovde inače ja odlazim -  rekao je Tomović.

 - Je l' ti to pripremaš teren? - , rekao je Tomović.

 - I oni kosači na terenu kose, pripremaju pa odu kući - rekao je Vladimir.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija