• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

07:17

(VIDEO) POTPUNI HAOS! MATORA SE SLOMILA! SASULA SANJI I ANĐELU SVE U LICE: Pričao mi je da sam PSIHOPATA i zakleo mi se u MAJKU da....

Rijaliti

(VIDEO) POTPUNI HAOS! MATORA SE SLOMILA! SASULA SANJI I ANĐELU SVE U LICE: Pričao mi je da sam PSIHOPATA i zakleo mi se u MAJKU da....

Podeli vest

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su se konačno susrele i porazgovarale o Anđelu Rankoviću, nakon čega je došlo do žustre rasprave

Tomićeva je "poludela" nakon čega je sve što je imala sasula bivšoj u facu.

 - Nema potrebe da ja pričam sa Anđelom, ne želim da se spuštam na taj nivo. Rekla sam ti da ovaj put ideš sama, moj komentar nećete dobiti, sami ste se ukopali  -  rekla je Matora.

 - On dečko stvarno ništa loše nije mislio -  rekla je Sanja.

 - Dečko koji mi je pričao da sam psihopata i da ja razvijam filmove? Šta njega boli ku*ac za mene. Tvoj dečko treba tebe da zaštiti i da ustane i da te brani, ja sa vama nemam šta da pričam! -  vikala je Matora.

 - Nisam te nikada koristila, ja ne želim sa tobom da se svađam -  preklinjala je Sanja.

 - Ja nikakve scene neću da pravim, sama ćeš da nosiš svoje breme. Ja ti više neću stajati na žulj, dosta je Jovana bila psihopata. Vi se bre od početka ložite jedno na drugo, ti si osoba koja je spremna na sve, poštedi me, nemoj da se svađamo. On mi se zakleo u majku da nema ništa sa tobom i da nema emocije -  objasnila je Tomićeva.

 - Ja ne pravim priču! Danas sam ti rekla kako jeste bilo -  objasnila je Sanja.

 - Ako nastaviš, dobićeš Jovanu koju ne želiš da vidiš. Ja sam htela da ti se use*em u život kada dođe ovaj trenutak, ali neću, rešila sam da se ne mešam, sada imaš njega -  nastavila je Tomićeva.

Anđelo Ranković, koji je danas priznao šta oseća prema Sanji Stanković, nakon čega su se i poljubili, odlučio je da priđe Jovani Tomić Matoroj i obavesti je šta se desilo.

 - Anđelo, molim te, ne mogu da pričam sa tobom! Recite tamo šta imate, ja neću da reagujem -  rekla je Matora.

 - Matora, znam da ti je rekla! Poljubili smo se. Samo želim da ti kažem da nam nije lako i da nam nije dobro, i želim da ti kažem da mi nikada nismo bili zajedno - rekao je Anđelo.

 - Radite šta hoćete, nemoj da mi se pravdaš rekla sam sve danas, i samo imam problem sa njom koja me laže! A nikada nećete moći da se opravdate da niste imali nešto pre -  završila je Matora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija