• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

12:25

OVO SU SVI BIVŠI MOMCI MILIJANE BOGDANOVIĆ - zajedno imaju PREKO 300 GODINA, a evo kroz kakve TURBULENCIJE su prošli!

Rijaliti

OVO SU SVI BIVŠI MOMCI MILIJANE BOGDANOVIĆ - zajedno imaju PREKO 300 GODINA, a evo kroz kakve TURBULENCIJE su prošli!

Podeli vest

Milijana Bogdanović ima 22 godine i veliku popularnost je stekla učešćem u rijaliti programu Parovi sa suprugom Milojkom Božićem koji ima 75 godina. Par je pre svadbe bio u vezi dve godine, ali je toj idili došao kraj, a Milijana i Milojko potpisali su papire za razvod.

Do okončanja braka došlo je zbog toga što je Milijana bivšeg supruga nekoliko puta prevarila javno, pred kamerama. Nije je doticalo to što je gleda ili spava u istoj sobi i uvek je vodila buran ljubavni život.

Milijana je priznala da joj se nikada ranije nisu sviđali mlađi muškarci, pa je tako upoznala Milojka. U nekoliko navrata je rekla kako je bila i sa oženjenima koji su je obasipali poklonima. Šuškalo se kako je pre Milojka ljubila starijeg muškarca.

Foto: Printscreen You Tube

Kada je počela da se viđa sa Milojkom, prvo ga je negovala zbog lošeg zdravstvenog stanja, a onda su se zaljubili. Zbog razlike u godinama postali su najkontroverzniji supružnici na Balkanu.

Ta ljubav nije dugo trajala, jer se Milijana upuštala u nove afere u Parovima. Najpre se u šou ljubila i pipkala sa Aleksandrom Požgajem (36), a kasnije je priznala kako su imali intimne odnose.

No to je bila samo jedna od njenih prevara pred kamerama. U vili 'Parova' jednom se prilikom spetljala i s Urošem, unukom Ere Ojdanića. Uživali su u muzici do jutarnjih sati i nisu se razdvajali. Uroš je naposletku priznao kako je "pao" sočan poljubac između njih dvoje.

A najveći je skandal napravila kada je Milojka pred kamerama prevarila s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem koji ima 61 godinu. Neretko su se zaigrali u krevetu, pod tušem i u toaletu.

Foto: Printscreen You Tube

Žabac je čak želeo da se razvede od svoje supruge zbog Milijane, a kružile su glasine kako je Bogdanović sa njim trudna.

Nakon svih tih afera, Bogdanovićeva je već neko vreme u vezi sa imućnim Milošem koji ima 61 godinu i iz Užica je.

U ovoj sezoni Parova Milijana se zbližila sa producentom filmova za odrasle, Goranom Stevanovićem Pegijem, a da li će prevariti svog sadašnjeg partnera, ostaje da vidimo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija