• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

18:30

IZBIO NEVIĐENI HAOS NA ROĐENDANU KIJINE MAJKE! Lepi Mića POLUDEO - KUNE SE U DETE, BACA HRANU! (VIDEO)

Rijaliti

IZBIO NEVIĐENI HAOS NA ROĐENDANU KIJINE MAJKE! Lepi Mića POLUDEO - KUNE SE U DETE, BACA HRANU! (VIDEO)

Podeli vest

Nadica Zeljković, majka pevačice i pobednice prve sezone "Zadruge" Kristine Kije Kockar danas pravi rođendan u krugu rijaliti cimera, a na adresu Bele kuće su stigle brojne čestitke i pokloni za slavljenicu.

Mnogi su iskoristili priliku da uzmu hranu i sačuvaju je za kasnije. Posluženje je inače poslala Nadicina ćerka Kija Kockar (šta je sve stiglo možete pogledati OVDE).

Jedna od tih koji su krili hranu bila je Monika Horvat, a onda su isto počeli da rade i ostali. Zbog ovog poteza Lepi Mića je totalno poludeo.

Stavite hranu na pult, ne iza kreveta. Vraćajte hranu ovamo - urlao je Mića.

- Jedem sam za sebe, što moram sa ljudima, opraću kad završim - odgovorio mu je Ša.

- Kunem se u majku, čekam pet minuta i posle bacam svu hranu koju krijete. Pet minuta, kunem se u dete - nastavio je Mića da se dere, a ceo haos pogledajte u videu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

Pa on je prvi stekovao hleb koji je bio upakovan kao poklon a dala mu je Nadica da se posluzi - uzeo ga je i otisao napolje -dalje nisu pokazale kamere ( na svakoj proslavi on pokupi gomilu voca i odnese za sebe u belu kucu !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija