• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

12:15

/VIDEO/ PUČE VELIKO PRIJATELJSTVO! Zola ODUVAO Miljanu pred svima, Tomović ga RASKRINKAO - tresla se ZADRUGA

Rijaliti

/VIDEO/ PUČE VELIKO PRIJATELJSTVO! Zola ODUVAO Miljanu pred svima, Tomović ga RASKRINKAO - tresla se ZADRUGA

Podeli vest

U emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je i prilazak Miljane Kulić Lazaru Čoliću Zoli na poslednjoj žurki, zbog koga se Miljana ovih dana pravdala. Voditelj Milan Milošević dao je reč Zoli

Ovde nije sve, legla je na krevet nekoliko sekundi - rekao je Zola.

- Ispala sam glupača, sama tražim đavola. Nisam ležala, sama sam dozvolila da pričaju sada, neka priča još ovu noć šta hoće - pričala je Miljana.

- Da li se ona sada pravda Mariji? Čega se cura boji? Sve što sam rekao tako je bilo. Ne treba da mi prilazi, ne želim da mi prilazi. Legla je na krevet nekoliko sekundi. Znam što je prišla, mislim da ne treba da imamo bilo kakav kontakt više, kad nema vajde od tog razgovora - dodao je Čolić.

- Miljana samo traži razlog da mu priđe, a Zola je meni rekao da je završio sa njom. Miljana laže samu sebe - istakla je Ana Bulatović.

Očigledno je tražila razlog da mu priđe, kao Neca i Dragana je isprovocirali da mu priđe, važi - dodao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink printscreen

Tomović i Čolić

- Oni su isti, ja sam bila napolju kada su slali jedno drugom svakakve poruke, katastrofa. Jedna Miljana se složila sa mnom da nema potrebe da pljuje Zolu kad će opet sutra biti sa njim, ona je rekla ad neće. Posle dve nedelje se pomirila. Marija joj je pričala šta da snima preko glasovnih poruka - rekla je Nataša Radan.

- Slale su mi Nataša i ona pet, šest snimaka iz izlazaka da me prave ljubomornim - dobacio je Zola.

- Biće opet isto, opet će doći do s*ksualnog odnosa - dodala je zadrugarka.

- Sa Zolom pričam često o ovom odnosu, on priča da je tajo, Tito, Putin, nije ništa od toga. On je mogao da prećuti ovde, slaže neku priču, patetiše. Jednako su krivi. On isto želi ovaj odnos, samo želi da se minimalno daje. Da bude kao doktor rijalitija, ovo je lukavo ponašanje, ali je bez karaktera i stava. Ne može da mudruje i pametuje kad mu dela drugačije govore. Glup je jer je dozvolio da mu devojka tri puta abortira. A Miljanu ne znam više kako da nazovem... Zoli i te kako odgovara da se jednom nedeljno pomene ova tema. Miljana, ti si guska ako dozvoliš da zbog ovoga prokockaš dobar odnos sa Mišelom - istakao je Vladimir Tomović.

- Ja nisam mastermajnd, nego obična k*rtončina. Svako ko odavde izađe iz rijalitija sa nulom je takav. To mislim i za Vladimira - rekao je Zola.

- Mi nikad ne možemo da budemo isti. Ti si dozvolio tri puta da ti ide devojka na kiretažu. Tangira ga moje mišljenje. Mora da zna, ako imamo drugarski odnos, ne možeš da dozvoliš sebi luksuz da me lažeš. Vidim da si me slagao. Ja te volim, ali ako očekuješ da ti budem prijatelj koji će da ti govori ono što očekuješ, a ne šta mislim, nikada ti neću biti prijatelj. Hiljadu puta mi se Zola krstio da ide odavde. On bira cinculiranje. Ili lažeš mene ili sebe. Sebe laži ceo dan, mene ne možeš. Ne ideš kući tako što imaš kontakt sa Miljanom. Komentarišem dela jednog truta koji je beskoristan... Sad mi je pokazao da ima crte koje mi se ne dopadaju - dodao je Vladimir.

- Ti sada igraš sa mnom rijaliti - poručio je Čolić, a zbog ovoga je izbila još veća svađa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija