• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.12.2020

23:28

OGLASILI SE DRAGANA I EDO NAKON ŠTO SU UHVAĆENI ZAJEDNO! Evo da li su ponovo u VEZI!

Rijaliti

OGLASILI SE DRAGANA I EDO NAKON ŠTO SU UHVAĆENI ZAJEDNO! Evo da li su ponovo u VEZI!

Podeli vest

Dragana Mitar i Edis Fetić uhvaćeni su zajedno, a sada su se oglasili i otkrili da li su ponovo zajedno.

Odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića bio je jedna od gorućih tema u protekloj, trećoj sezoni "Zadruge". Ipak, po završetku rijalitija oni su stavili tačku na svoju ljubav, pa je svako krenuo svojim putem.

Foto: TV Pink printscreen

Ali, kako to obično biva kad su njih dvoje u pitanju, njihova relacije uvek nailazi na neke nove interesante turbulencije. Ovoga puta, njih dvoje su se slučajno sreli u jednom tržnom centru u Beogradu. Tom prilikom su se prijateljski pozdravili i popili kafu, što je sada potvrdio Fetić.

Foto: printscreen

- Da, slučajno smo se sreli. Ja sam bio na nekom ručku u tržnom centru sa poslovnim partnerima. Popili smo kafu i razišli se, ništa spektakularno - rekao je Edo.

- Iskreno ništa se ne dešava, sreli se, popili kafu, nisam u emotivnom odnosu sa njim, niti ću biti... Slobodna sam, tako da nema ništa loše u toj kafi. Sama sam, tako mi prija i tako će biti u narednom periodu... Nemam problem da sa bivšim partnerima popijem kafu, jednostavno sve to je prošlo i iza mene je - rekla je Dragana


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija