• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2020

10:53

ODABRANI POTRČCI, U BELOJ KUĆI ZAVLADAO MUK! Niko nije očekivao da će NJIH DVOJE biti njen izbor! /VIDEO/

Rijaliti

ODABRANI POTRČCI, U BELOJ KUĆI ZAVLADAO MUK! Niko nije očekivao da će NJIH DVOJE biti njen izbor! /VIDEO/

Podeli vest

Nakon komntarisanja podele budžeta, voditelj Milan Milošević i zadrugari imali su priliku da čuju koja je odluka Sandre Rešić povodom ovonedeljnih potrčaka. Naime, ona se, kao i mnogi zadrugari pre nje poigrala, pa je nekoliko parova stajalo u nadi da oni neće biti izabrani. Kucnuo je čas da ona konačno saopšti odluku, a njena odluka šokirala je pojedine

- Ja bih samo minut jedan iskoristila da se osvrnem na sve izrečeno. Da li sam ja fdu, možete da nagađate, a moj budžet je sigurno bio loš čim ga pet sati komentarišete. Ja ću prema pojedinima biti pristrasna, i kada Milica bude dala mali budžet Bori, ili Nadežda Tomi, mogu da komentarišu - počela je Sandra.

- Mi imamo dete, ne možeš da komentarišeš tako - rekla je Nadežda.

- Mišel mi je rekao da sam bila komentator, a meni nije to namera. Ivana je rekla da ja 80 posto stvari ne smem da kažem, a to nije istina. Ljudi napolju znaju moje mišljenje od sto do jedan, jer sam vrlo aktivan učesnik. Čim sam do ovde došla, znači da nešto dobro radim - rekla je Sandra, pa se osvrnula na potrčke:

Neka ustanu Toma i Nadežda, Bora i Milica, Sanja i Anđelo i to je to - dodala je Rešićeva, pa nastavila:

- Moji potrčci su Rialda i Kenan, mislim da treba da se odmore - završila je Sandra.

- Rado ću prihvatiti ovu odluku moje drugarice - nasmejala se Rialda.

- Pa super, ne smeta mi, ja ću menjati baterije - nasmejao se Kenan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija