• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

23.12.2020

16:31

VOLIM TE - Tara Simov priznala reperu evoje emocije! On zanemeo nakon nakon njenih reči! /VIDEO/

Rijaliti

VOLIM TE - Tara Simov priznala reperu evoje emocije! On zanemeo nakon nakon njenih reči! /VIDEO/

Podeli vest

Zadrugari su se priključili raspravi Sandre Rešić i Tare Simov o Nenadu Aleksiću Ša, a Marija Kulić je dala Simovoj predlog da prizna svoje emocije reperu, da vidi kako će on da reaguje.

Tara je odmah otišla do hotela, ali se Ša tuširao.

- Moram da ti priznam nešto, izađi. Rekla mi je Marija Kulić da ti priznam nešto. Izađi, pa se kupaj - govorila je Tara, a onda se reper pojavio.

Foto: printscreen

Tara Simov

Nakon ovoga što ću da ti kažem, prekidamo odnos. Ja te volim kao muškarca, zaljubljena sam u tebe. Marija mi je to rekla, evo priznajem ti to. Pošto sam te sinoć uhodila. Mrtva sam ozbiljna - pričala je Simova.

- Da li ti mene zaj*bavaš? - čudio se Ša.

Foto: printscreen

Tara i Ša

- Ne, mrtva sam ozbiljna. Ja sam zaljubljena u tebe i volim te i iz tog razloga ne možemo više da se družimo, jer se Sandra ne bi družila sa Vukom da nju povezuju. Ubeđuju me da je tako, što se mi družimo uopšte? - dodala je Tara.

Podsetimo, zadrugari su Taru i Nenada više puta spajali ali je reper to negirao, a Tara je mudro ćutala. Videćemo šta ćese dešavati nakon ovoga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija