• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2020

22:30

350.000 EVRA, POSEBNI USLOVI i TAJNI DETALJI UGOVORA! Oni imaju NAJVEĆE HONORARE u Zadruzi 4 - zavrteće vam se u glavi od ovih CIFARA!

Rijaliti

350.000 EVRA, POSEBNI USLOVI i TAJNI DETALJI UGOVORA! Oni imaju NAJVEĆE HONORARE u Zadruzi 4 - zavrteće vam se u glavi od ovih CIFARA!

Podeli vest

Najveće rijaliti zvezde borave u "Zadruzi 4", a od cifre koju tamo zarađuju neće vam biti dobro.

Rijaliti zvezde kao što su Miljana i Marija Kulić, Kristijan Golubović i Lepi Mića, učesnici su "Zadruge 4", a kako su domaći mediji prenosili ovih meseci, oni su najplaćeniji zadrugari u ovoj sezoni rijalitija.

Pored njih tu je i starleta Stanija Dobrojević, koja još nije ušla u rijaliti, ali će se navodno uskoro useliti u Belu kuću i koja tvrdi da joj je ponuđen honorar koji je dva puta veći od glavne nagrade koju osvaja prvoplasirani.

Miljana Kulić

Foto: printscreen/tvpink

Miljana je tokom jedne svađe sa Mišelom Gvozdenović otkrila detalje svog ugovora, jer ju je zadrugar pitao zbog čega je tu.

- Tu sam zbog 300.000 evra. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedeljni honorar kada izađem, a ti si došao da se promovišeš i da se čuje za tebe. Ovaj čovek ne treba da ima honorar. Ja onda ne želim da mi bude ovoliki honorar, već 500.000 evra - rekla je Miljana, dok su je zadrugari gledali u neverici.

Kristijan Golubović

Foto: TV Pink printscreen

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - otkrio je Golubović za "Avaz" pre nego što je ušao u Zadrugu, te time potvrdio nagađanja o ogromnom honoraru.

Lepi Mića

Foto: Printscreen You Tube

- Nemam milione, ja sam u čudu kad čujem te velike honorare. Ja sam tu za vrlo mali novac, ali vrlo veliki u ovoj zemlji. Evo, pošteno, kada nekoga na kraju rijalitija sačeka između 10 i 15.000 evra, to je ozbiljna priča. Kome je to malo, neka se bavi nekim biznisom i izađe sa milionima. Ja sam zadovoljan dobrom platom, mladi me vole... Oni koji uzimaju milione, neka im je sa srećom, ja im neću smetati. Ja te pare nemam, tako da... - rekao je Mića jednom prilikom za Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tomas gustafsson

pre 3 godine

УЖАСНУТ САМ! Да одмах разјасним,Жељко Митровић је власник приватне ТВ и има право да плаћа кога и колико хоће! АЛИ... само ћу један пример,поређења ради,да дам: професор доктор Драгутин Кецмановић,хирург који ми је оперисао малигну тумор масу упркос компликацијама због којих ми је пре операције предочио могућност ампутације ноге,кука и дела карлице(да би ми,како је рекао,спасао главу) има плату око 1000 евра! Геније од човека,лекар,хирург,хуманиста ..."вреди" 300-350 пута мање од малоумне,примитивне и необразоване Миљане или имбецила митомана Кристијана! ЛЕКАРИ СУ НАШИ ХЕРОЈИ?!? ЕЈ СРБИЈО!!!

nk

pre 3 godine

a sta bi rekla za kosarkasa koji dadne 11 koseva po utakmici za 20 minuta i ima godisnju platu 200 miliona. Nema to zaista veze. Pink MORA platiti porez,..a onda svakako kao i u sportu Plate sportistima nemaju veze sa sportom nego sa taksom. Zarada firme tj sportskog kluba ili medijske firme kao Pink se TAKSIRA. Dakle ove godine klub drzavi recimo primjera radi, treba da plati 1 milijadu evra na taksu. Sta urade,..umjesto da novac KOJI CE IM SVAKAKO IZACI IZ DZEPA plate drzavi,..oni kupe 3 igraca od po 200 miliona,..600 miliona prijave kao trosak i recimo placaju taksu na nizu lestvicu takse sto cak nije ni na onih 400 ostatka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija