• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2020

20:55

IZLETEO IZ BELE KUĆE! Janjuš se PUŠIO OD BESA - zbog ovih reči potpuno UTUČEN - evo da li su mu se JAVILE KRUNA I ENA! /VIDEO/

Rijaliti

IZLETEO IZ BELE KUĆE! Janjuš se PUŠIO OD BESA - zbog ovih reči potpuno UTUČEN - evo da li su mu se JAVILE KRUNA I ENA! /VIDEO/

Podeli vest

Novogodišnja čestitka je Marka Janjuševića Janjuša. Njemu su se obratili najuži članovi porodice, ali i bivši zadrugar, Vladislav Mandić.

Oni su mu odmah skrenuli pažnju na ponašanje, a Janjušević je želeo samo da vidi svoju naslednicu Krunu.

Foto: TV Pink printscreen

- Pazi šta radiš, pamet u glavu, nemoj da kukumavčiš - govorili su u video poruci.

Kako Janjušević nije video svoju ćerkicu u video-poruci, on se rastužio i napustio crni sto bez reči i osamio se ispred rehabilitacije vidno utučen. 

Foto: TV Pink printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija