• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.01.2021

20:43

OBORIO GA NA POD - PESNICA U GLAVU! Masovna TUČA U PAROVIMA - reagovalo OBEZBEĐENJE! /FOTO/

Rijaliti

OBORIO GA NA POD - PESNICA U GLAVU! Masovna TUČA U PAROVIMA - reagovalo OBEZBEĐENJE! /FOTO/

Podeli vest

U vili "Parova" je često dolazi do fizičkog obračuna, a ovih 5 sukoba se i dan-danas prepričava.

Učesnici rijalitija često ulaze u žestoke sukobe koji se na kraju završe fizičkim obračunom, a takva situacije se nekoliko puta dogodila i u vili "Parova".

Foto: printscreen

Izvajamo vam nekoliko žestokih sukoba u rijalitiju "Parovi" o kojima se i dan-danas priča.

1. Nenad Marinković Gastoz - sukob sa obezbeđenjem

Tokom jedne žurke u vili "Parova" došlo do žestokog okršaja između obezbeđenja i Nenada Marinkovića Gastoza

Sve je počelo kada se Mladen Vuletić posvađao sa jednom od ukućanki jer je prskala vodu iz bazena po ozvučenju, koje je doneto specijalno za to veče, a nakon toga je nastala žestoka svađa među ukućanima. Jedan od ukućanki se saplela i pala, a Vuletić joj je pomogao da ustane, što je nju razbesnelo i psovala je, a to je opet dodatno razbesnelo Vuletića. Gastoz se uključio da bi sve prekinuo, ali je vrlo brzo i on planuo, te je pokušao da nasrne na jednu od ukućanki, ali ga je obezbeđenje sprečilo.

Međutim, ni obezbeđenje Marinkovića nije zaustavilo, te je koristio snagu da prođe pored njih, a jednog od pripadnika obezbeđenja uhvatio je celom šakom za lice i tako ga gurao napred.

2. Dario Šogović sukob sa Nejlom Mehmerović

Dario Šogorović je nedavno ušao u žestoku raspravu sa Nejlom.

Naime, u toku emisije on se pribio uz Nejlu pod izgovorom da želi da proveri ko je viši. Nejla, koja je poznata po kratkom fitilju, odmah se okrenula i udarila mu šamar, a Dario je prebrojao sve zvezde. 

Naida je uskočila u pomoć drugarici, dok je Dario uporno tvrdio da je Nejlino ponašanje neprihvatljivo. Sukob se nastavio u toku noći, a obezbeđenje je bilo sve vreme u pripravnosti. 

3. Masovna tuča u "Provima"

Devojke u rijalitiju "Parova" počele su da se bore za pažnju Milutina Radosavljevića Milija.

Naime, Nataša Pajović je krenula da se čupa sa Ivanom Mitrović, a potom je Mili samom sebi zabiberio čorbu. 

Milutin ju je toliko iznervirao da je ona morala da ga poprska jogurtom.

Učesnici su ostali zatečeni, a obezbeđenje je odmah reagovalo i smirilo situaciju.

4. Brutalna tuča Pavaa Vladila i Milutina Radosavljevića Milija

Jedna od najžešćih tuča jeste ona koja se jednom dogodila između Pavaa i Milija.

Naime, Pavao je nasrnuo na Milija, oborio ga na pod i nekoliko puta ga izudarao pesnicom u glavu, a ovaj jezivi detalj je zabaležila kamera.

Foto: printscreen

5. Atina Ferari i Ivanija Bajić

Do fizičkog obračuna je jednom prilikom došlo i između Atine Ferari i Ivanije Bajić.

Naime, Ivanija je tokom dana provocirala Atinu kako nije niko i ništa. Atina je burno reagovala na te prozivke jer je rođena sa govornom manom i ne može pravilno da izgovori slovo "r". Nasrnula je na nju, i tom prilikom došlo je do žestokog čupanja i šamaranja rijaliti učesnica, te je Atina završila u izolaciji 12 sati, i kažnjena je novčano.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17