• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

06.01.2021

08:20

NAKON ŠTO JE PREBILA KULIĆKE, NADEŽDA KRENULA NA TOMU! Uhvatila ga sa NJOM, pa nastao HAOS! Kristijan jedva uspeo da ih razdvoji /VIDEO/

Rijaliti

NAKON ŠTO JE PREBILA KULIĆKE, NADEŽDA KRENULA NA TOMU! Uhvatila ga sa NJOM, pa nastao HAOS! Kristijan jedva uspeo da ih razdvoji /VIDEO/

Podeli vest

Tokom protekle noći došlo je do žučne svađe između Nadežde Biljić i Tome Panića, koji od njenog ulaska u Belu kuću ne prestaju da se prepiru.

Njihov odnos i dalje je opterećen ljubomorom i neraščišćenim računima, te se trzavice ponavljaju iz dana u dan.

Ovoga puta, Nadežda je pukla zato što joj je Toma ponovo prebacio kako konstantno gleda u Frana Pujasa, što ju je dovelo do tačke pucanja.

Foto: printscreen

Toma i Nadežda

Ona je nakon svađe krenula da traži Tomu po imanju,a potom ga je zatekla sa Monikom Horvat u hotelu, gde je napravila ljubomornu scenu, psujući Tomu i vičući da će da napusti "Zadrugu" i ode kući da Božić provede sa detetom.

Kako je izgledala ova dramatična situacija, pogledajte u sledećim klipovima:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija