• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2021

20:04

KIJINA MAJKA BRUTALNO OPLELA PO ĐOGANIJEVOJ: Najveća kletva je da budeš KAO LUNA! Potkačila i Anabelu - nije birala REČI!

Rijaliti

KIJINA MAJKA BRUTALNO OPLELA PO ĐOGANIJEVOJ: Najveća kletva je da budeš KAO LUNA! Potkačila i Anabelu - nije birala REČI!

Podeli vest

Kijina majka, Nadica Zeljković, žestoko je oplela po bivšoj pobednici "Zadruge" Luni Đogani, ali i njenoj majci Anabeli Atijas.

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, žestoko je oplela po Luni Đogani i njenoj majci Anabeli Atijas.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Naime, Nadica je u razgovoru sa Markom Đedovićem otvoreno komentarisala Anabelu Atijas i njenu ćerku Lunu.

- Ja sam i sa Anabelom dobro - rekao je Đedović.

- Anabela, tek ona kretenka! Kada gledaš realno, ne može ona da je ne podržava, da se prezentuje kao pevačica, ona treba da ima svoju publiku. Treća Zadruga, evo karte, kako se ponaša prema porodici. Žao mi je što Nadica konobarica, pošto je tako rekla u izolaciji, ja sam mogla da joj napišem profesionalnu disertaciju o vaspitavanju deteta - ispričala je Nadica.

Foto: TV Pink printscreen

- Isto reaguju, na iste sitaucije! Najveći hit svega je, bili mi na bazenu, bila moja Sonja, njene ćerke, bila Anabela, bio Andrej, Blankica i ja. I sad sedimo Sonja, Anabela, Andrej, ja i moja Jovana i Blankica nešto dotrčala i upada nam u reč, i kad se Anabela zarežala: "Hoćeš li da budeš kao Luna?", ona viče da neće, ja sam umro od smeha, a kaže Anabela: "Onda budi dobra" - rekao je Marko.

Foto: Printscreen You Tube

- To ti je najveća kletva, da budeš kao Luna - ubacila se Nadica i prasnula u smeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SvetlanaP

pre 3 godine

Ovaj odron od zene je usao u Zadrugu... sa simpaticnim nadimkom na kome je insistirala "Nadica konobarica" . Ali kako je vreme odmicalo... Nadica konobarica se pretvarala u aspidu i neki lik koji je ona sustinski. Podmukla, pokvarena, maliciozna i sto je najgore ona je ta koja kritikuje sve i svakoga ali na tako pokvaren i podmukao nacin. Odvratna zena, odvratnog karaktera i pitam se sta trazi u toj Zadruzi. Napolje pod hitno.

Tia

pre 3 godine

Palanačka seljančura, daje sud o nekome, ko je iznad nje sto godina. Ne blamiraj se više .Ti si ćerku od malih nogu naučila da bude težak manipulator i prevarant...Ubiše vas frutracije i kompleksi. Anabela je majka svetinja, ceo svoj život je posvetila deci i porodici. A gde je tvoja? Prolupala si odavno.Što te Kockar nije venčao kad si bila toliko dobra.Posle koliko godina na tvoje insistiranje i kuknjavu je priznao vanračno dete , a bio ožejen O čemu vi govorite. Ćera ti je poseban slučaj, kao majka trebala si je uputiti na psihoteraiju kad je mlatarala nožem i pokušala da ubije Slobu u njegovom stanu kada je rekao da je ne voli......Plakla si telefonomi molila ga da povče prijavu, da ti istrustrirana, iskompleksirana i samoživa ćerka ne popije krivičnu odgovornost. uz to je bila i mrtva pijana.Luna je ludo volela ibila voljena. Devojka je TOP na svim poljima ,Tvojim šupljim pričama mnogo gvoriš o sebi......................

Ćemo

pre 1 godinu

Iver ne pada daleko od klade. Tako i tvoa ćerka od tebe. Karaktrne crte su ne nula , a moral vrlo diskutabilan......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija