• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.01.2021

23:40

SKAČE PO JANJUŠU KAO ČIVAVA! Iva oplela po MAJI MARINKOVIĆ! Pale teške reči pa umešala i Anu Korać!

Rijaliti

SKAČE PO JANJUŠU KAO ČIVAVA! Iva oplela po MAJI MARINKOVIĆ! Pale teške reči pa umešala i Anu Korać!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Iva Grgurić osula je paljbu po Maji Marinković pa bez pardona otkrila sve što o njoj misli.

Prvi video-prilog koji je Iva pogledala jeste trenutak kada je Maja Marinković udarila Marku Janjuševiću Janjušu šamar, nazivajući ga pogrdnim imenima.

Foto: printscreen instagram/iva_grguric_official

Iva Grgurić

"Dobro on ima kontrolu, samokontrolu. Da li je realno da ona ima isti kaput kao i ja, plus ima i haljinu kao i ja?! Šta da prokomentarišem, to su oni, ne znam ni šta da kažem, iskreno, koliko su se izblamirali, mogu samo da uđu u Zadrugu. Nisam ja sa njom imala sukobe, ali moram da budem iskrena i objektivna, da joj kažem da li je realna. Ja jesam bila njena drugarica, ali sam joj govorila da li je realna to što je radila, meni ovo ponašanje nije normalno, jedne devojke, da ne kažem dame, to je daleko od dame. Da skače na čoveka kao čivava, šta radi po izolaciji. Moje mišljenje je da je ovo blam."

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Naredni prilog bio je kada je Janjuš komentarisao da li je Maja zgodnija i lepša od Ane Korać, njegove bivše intimne prijateljice.

"Šta sada, je l' ja treba da kažem da li je pametnija i zgodnija? To nije u redu da je naziva pogrdnim imenima, kada... Ne znam, vidi se da joj je Ana, kako da kažem, uzor, isto oblačenje, isto ponašanje, nije Ana uradila taj klip, to su fanovi napravili taj klip, a ti napadneš sad devojku. Verovatno je kivna na Anu, jer se ona povezivala sa Janjuševićem, ali je ona generalno kivna na svaku koja je pored Janjuša. Ali koliko sam videla, Ana je njoj fino uzvratila.", rekla je Iva u rubrici ,,Zadruga - Sami protiv svih".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17