• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!

16.01.2021

10:10

GASTOZ DOBIO ULOGU U NAJPOPULARNIJOJ SERIJI U SRBIJI! Evo o čemu se radi

Rijaliti

GASTOZ DOBIO ULOGU U NAJPOPULARNIJOJ SERIJI U SRBIJI! Evo o čemu se radi

Podeli vest

Nenad Marinković Gastoz ponovo će biti deo „Južnog vetra“, ali kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, rijaliti učesnik ne samo da će snimiti još jednu pesmu, već će zaigrati i u popularnoj seriji

Naime, kako nam je izvor ispričao, Gastoz je dobio malu ulogu u nastavku serije, a budući da je njegov prethodni singl „Aritmije“ postigao zapažen uspeh, producenti serije rešili su da mu ponovo poklone poverenje, te će Marinković snimiti još jednu pesmu.

- Gastoz ima u planu jednu veoma zanimljivu krimi pesmu, koja bi mogla da nadmaši i njegov prethodni hit „Aritmije“. Već neko vreme studiozno radi na novom projektu. Veruje da će publika to dobro prihvatiti i da će i nova pesma postati hit - počinjen priču izvor za Alo! i otkriva da to neće biti jedino što će Gastoz raditi za „Južni vetar“.

Iako se dugo ne bavi Jutjubom, Marinković kaže da prati tu scenu, ali da ipak veruje da Baka Prase nije najbolji srpski jutjuber.

Baki Prasetu svaka čast, ali najjači od svih je Omčo Bosanac. On kida! Što se mene tiče, nisam opterećen ni pregledima ni bilo čime što je vezano za Jutjub, jer sam ja već 11 godina na toj platformi i uvek sam dobijao pažnju svoje publike - kaže Gastoz.

Foto: Printscreen You Tube

Gastoz

- Odigrao je malu ulogu i bio je veoma uzbuđen kada je stao pred kamere. Za koji mesec, i film i serija biće premijerno prikazani, a Gastoz jedva čeka da vidi finalni proizvod. Jedino se nada da ga neće zadesiti sudbina mnogih glumaca čije uloge su isečene i izbačene u montaži - ispričao je kroz smeh izvor i dodao:

Producenti filma i TV serije „Južni vetar“ nedavno su pokrenuli niz humanitarnih licitacija za prikupljanje novca za lečenje bolesne dece. Nakon što je košarkaš Bogdan Bogdanović kupio automobil „lada“ za 10.000 evra, prodata je i jakna koju je nosio Miloš Biković za 8.500 evra. Novac od licitacije biće uplaćen za lečenje male Anđele kojoj je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija. Inače, za ovu jaknu nadmetali su se Novak Đoković i Sofija Milošević, a ona je otišla u ruke kupca koji je želeo da ostane anoniman.

- Gastoz je veoma uzbuđen zbog potencijalnog hita, a bio bi još srećniji da se ostvari kao glumac, jer ne želi da ga publika pamti samo po rijalitijima u kojima je učestvovao - objasnio nam je naš sagovornik. Sa druge strane, Gastoz je nedavno potvrdio saznanja i otkrio da priprema još novih projekata.

- Imam velike planove za biznis, ne mogu još uvek da otkrijem, u pitanju je multimedijalni posao. Možda ću ponovo imati neke veze sa serijom „Južni vetar“, nikad se ne zna - otkriva Marinković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17