• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

08:25

IZBOR POTRČKA UZDRMAO MILJANU! Njih dvoje će ove nedelje biti u IZOLACIJI /VIDEO/

Rijaliti

IZBOR POTRČKA UZDRMAO MILJANU! Njih dvoje će ove nedelje biti u IZOLACIJI /VIDEO/

Podeli vest

Nakon pretresa nedelje, Milan Milošević je najavio i početak izbora potrčka, a Marko Đedović je imao tu čast da se poigra sa zadrugarima, pa je za crnim stolom podigao Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, drugi par je bio Mišel Gvozdenović i Nenad Lazić Neca i Bora Santana i Milica Kemez

- Oni su ozvaničili prekid svoje komunikacije, a sad kuvaju zajedno, ništa mi tu nije jasno kod Bore i Milice. Pa nek sednu njih dvoje. Mogu da sednu i Mišel i Neca. Moji potrčci su Zola i Ana. Zato što je njihov odnos nejasan, interesantan. Ja tu nešto vidim - rekao je Đedović.

Kulićeve su dobile reč, pa rekle svoje mišljenje o izboru Đedovića, ali i osvrnule na vezu između Miljane i Zole. Komentar na tu temu imao je i Vladimir Tomović.

- Miljana da je Zola bio ovakav prema tebi kao i prema Ani, nikada ne bi stala na putu toj vezi! -rekao je Tomović.

- Meni treba muškarac koji je stabilan, situiran, stariji od mene, noosilac porodice, onaj koji treba da ima svoj biznis! - rekla je Miljana.

Niko te ne pita kako se ti osećaš posle Zole? Ispada da je Miljana bila lošija u toj vezi? - pitao je Milan.

-Nema potrebe niko da me to pita. Ja bih tražila njega da imam emocije prema njemu. Ja nemam problem sa tim, svako treba da nastavi da živi svoj život. Ona je pevačica, on DJ, imaju ista interesovanja - rekla je Miljana.

Njoj ne verujem ništa. Ona ima emocija strašno prema njemu. Ali se kontroliše! To da ga ne voliš, nije istina! - rekao je Mića Miljani.

- Moje emocije prema njemu više ne postoje! Posle mesec, dva mnogo loših stvari se izdešavalo! Ja sam sad fokusirana na svoje dete i sebe! - rekla je Miljana.

Kioliko je ta veza uspela da poremeti odnos u porodici? - pitao je Milan.

- Bile su situacije kad je ona išla kao muva bez glave. Nismo mogli da je prepoznamo. Ništa ne valja a ona je s njim. Volela bih da se urazumi, da se upristoji! Miljana ima sve kvalitete za jednu domaćicu ali sve je upropastila! Oni će naći svoju sreću, nikom ne želim loše, ali nikad neću preći preko uvreda - rekla je Marija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ODABRANI POTRČCI, U BELOJ KUĆI ZAVLADAO MUK! Niko nije očekivao da će NJIH DVOJE biti njen izbor! /VIDEO/
Rijaliti

ODABRANI POTRČCI, U BELOJ KUĆI ZAVLADAO MUK! Niko nije očekivao da će NJIH DVOJE biti njen izbor! /VIDEO/

Nakon komntarisanja podele budžeta, voditelj Milan Milošević i zadrugari imali su priliku da čuju koja je odluka Sandre Rešić povodom ovonedeljnih potrčaka. Naime, ona se, kao i mnogi zadrugari pre nje poigrala, pa je nekoliko parova stajalo u nadi da oni neće biti izabrani. Kucnuo je čas da ona konačno saopšti odluku, a njena odluka šokirala je pojedine

22.12.2020

10:53

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17