• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

25.01.2021

08:19

HOROR SUDBINA ZADRUGARKE - Draganin otac ZAKLAO čoveka koji je pomogao njenoj SESTRI! Sve se desilo zbog LJUBOMORE!

Rijaliti

HOROR SUDBINA ZADRUGARKE - Draganin otac ZAKLAO čoveka koji je pomogao njenoj SESTRI! Sve se desilo zbog LJUBOMORE!

Podeli vest

Protekle noći u Belu kuću uselila se nova zadrugarka Dragana Burmazović, koja je osim svojim izgledom, privukla i veliku pažnju time što poznaje lično Mišela Gvozdenovića i, kako je istakla, njih dvoje su imali obostrane simpatije.

Međutim, u studiju je voditeljka Dušica Jakovljević otkrila da Dragana ima tešku životnu priču, ali detalji su ostali nepoznati, sve do sada. Dragana je istakla da nije spremna da priča o svemu tome, a Pink.rs saznaje o čemu se radi!

Naime, Draganin rođak ispričao je strašnu priču, kako je njen otac Milenko zaklao čoveka (Dragoslava Tešića) koji je njenoj sestri Verici donirao bubreg!

Foto: printscreen

Dragana Burmazović

- To se sve izdešavalo 2007. godine. Teška je to priča. Sve je to počelo tako što su Milenko i Dragoslav sreli i on mu se požalio da Verici treba novi bubreg, pošto su joj oba otkazala, a ni njegov ni Miličin (Draganina mama) nije odgovarao. Dragoslav je odmah rekao da će donirati bubreg ukoliko bude odgovarao i to se i desilo krajem marta 2006. godine. Milenko je tada Dragoslava nazvao i svojim "pobratimom", počeli su da se druže, bio je zahvalan jako za ono što je uradio za njegovu ćerku. Međutim, odjednom se sve to promenilo. Milenko je živeo i radio u inostranstvu i kada je došao jednom prilikom, Milica i on su otišli kod Dragoslava, tu je ispala svađa, Milenko je bio poznat po tome da bude težak kad popije i nije mu bilo prvi put da bude nasilan prema Milici. On je nju tu izvređao, nazvao kurvom, udario je, Dragoslav je odmah skočio, došla je policija koja je uhapsila Milenka. Milica je tada otišla u Sigurnu kuću. Kada je Milenko izašao iz zatvora i nije zatekao ženu kući, ne znajući da je ona u Beogradu, u Sigurnoj kući, pomislio je da otišla kod Dragoslava. On je otišao kod njega, sačekao ga i čim ga je ugledao, krenula je buka, svađa i Milenko je tada ubo nožem Dragoslava. Prvo ga je ubo u nogu, a onda mu je presekao vratnu arteriju i zaklao ga - priča Draganin rođak za Pink.rs.

Foto: printscreen

Dragana Burmazović

Ovo ubistvo je tada šokiralo Srbiju, a Draganin otac je preležao kaznu i izašao iz zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17