• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

27.02.2021

23:10

PORODICA SE ODREKLA DANIJELA ZBOG MILJANE! Višićevoj majci zdravlje ugroženo: Svaki dan je na lekovima!

Rijaliti

PORODICA SE ODREKLA DANIJELA ZBOG MILJANE! Višićevoj majci zdravlje ugroženo: Svaki dan je na lekovima!

Podeli vest

Porodica i prijatelji zadrugara šokirani što je sa Nišlijkom, majka pod stresom pije lekove za smirenje.

Miljana Kulić i Danijel Višić su otpočeli romansu, a mnogi njegovi prijatelji i porodica i dalje ne mogu da veruju da se to desilo, pa su u šoku i posle nekoliko nedelja od njegovog učešća u rijalitju “Zadruga”. Majka Danijela Višića se, kako kaže izvor “Super TV-a”, nervirala, da joj nije iz nekoliko puta dobro, a najveći šok je bio kada je videla da se Miljana ljubi sa njenim sinom.

Foto: Prinscreen

Danijel i Miljana

- Kada je odlučio da uđe u “Zadrugu”, majka se prvo protivila, a onda, kako je videla, da ne može da izađe na kraj sa njim, aminovala je ulazak, ali mu strogo naglasila da je ne bruka pred kamerama. Međutim, Danijel je vrlo tvrdoglav i nikoga ne sluša. Mi drugovi smo mu rekli, da će ga Miljana odmah naskočiti, što je on govorio da sigruno neće, jer je ona okupirana Zolom i Mišelom. Ali, evo, pogodili smo. Svi smo ubeđeni da se Danijel zeza sa Miljanom i da nije to prava ljubav. Kao neko ko voli da je uvek u centru pažnje i da se cela priča vrti oko njega, verovatno je i sada hteo to sa Miljanom. Ali, njegovoj mami se to uopšte ne dopada. Žena je šokirana, a često zna i da isključi telefon - kaže naš izvor.

Kako smo saznali od Danijelovih drugova, njegova majka gleda “Zadrugu” kako bi je obradovala vest da njih dvoje više nisu zajedno.

Foto: Printscreen You Tube

Danijel i Miljana

- Njegova majka je često govorila: ”Danijel nas bruka sa Miljanom”. Šta će mu to. On je dečko čije smo devojke obožavali. Miljana je neko ko stalno histeriše, menja raspoloženje, posesivna je, život će mu zagročati ako se zaljubi u njega, pa je onda đavo odneo šalu. Čuli smo da se neke bivše Danijelove devojke zezaju na njegov račun što je sa Miljanom. Ona jeste da je duhovita, ali sa njom se nikada ne zna. Nju majka i tata ne mogu da kontrolišu, da je urazume, a ne Danijel. Njemu su uvek smetale devojke koje puše i koje imaju višak kilograma, a sada je sa Miljanom. Ma to je verovatno neka šala, niko mu ne veruje. Kupi sigurno poene - kaže još jedan Danijelov drug, koji dodaje da je njegova majka često pod lekovima.

Foto: printscreen

Danijel i Miljana

- Žena je od stresa počela da pije lekove za smirenje. Ne može to da gleda. Ni brat nije oduševljen što je sa Miljanom, pa uglavnom pokušava majku da uteši, ali mu nikako ne polazi za rukom - naglašava Danijelov drug.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59