• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

27.02.2021

23:40

SAMO ZA PUNOLETNE! Miljana Kulić kao u filmovima za odrasle! Marija "na aparatima" zbog njenog KLIPA! /VIDEO/

Rijaliti

SAMO ZA PUNOLETNE! Miljana Kulić kao u filmovima za odrasle! Marija "na aparatima" zbog njenog KLIPA! /VIDEO/

Podeli vest

Miljana Kulić imala je nastup sa Danijelom Višićem, bivšim dečkom, a šokirala je sve pristune.

Rijaliti zvezda pojavila se u pink brushalteru i helankama, a ispod su joj se ocrtavale gaćice. Miljana je ponovo napravila šou na sceni, dok ju je Danijel polivao mlekom. Ipak, nastup se nije svideo svima.

"Miljana, teško mi je! Ja bih ti rekla isto što i tvoja mama. Ti si majka, ovo je previše. Ne treba toliko da se razgolitiš na sceni, sve sam videla, ali je ovo preterano", rekla je Vesna Đogani koja je deo žirija.

Foto: printscreen

Miljana i Danijel

"Meni je sve u redu, šta je htela da napravi, napravila je", rekao je Đole.

"Meni je ovo previše, za moj želudac koji je mali jer sam ga operisao", nasmejao je sve Dejan Milićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 3 godine

Nista nije previse, jer to je ona. Dala je sve od sebe, njen performans.. Miljana se potrudila, i to je to..

Anja

pre 3 godine

Ovo je jad i tuga, ko ovo može da hvali onda i taj nema trunku mozga. Ovo vise nije ni sprdnja, ovo je jad i tuga, ovo je za povraćanje

tomas gustafsson

pre 3 godine

Понекада ми се чини,када видим овако нешто, да је једини који се труди да од ове државе и овога друштва направи пристојно место за живот, онај наш мучени председник! А да сви други вуку кола уназад! Вучић мора да копа и рмба толико, да треба да му дају лопату к`о што су наварили Алији Сиротановићу да би могао да буде ударник! А за ову болесну,ментално поремећену јадницу није ни чудо! Њој је место у болници,под терапијом, а не да овако зарађујући за алаву и лењу породицу урушава ментално здравље!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59