• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

02.03.2021

22:30

NEPRESTANO SE SVAĐAJU - REAGOVALA POLICIJA?! Isplivala istina o odnosu Tome i Nadežde - KOMŠIJE ih raskrinkale?!

Rijaliti

NEPRESTANO SE SVAĐAJU - REAGOVALA POLICIJA?! Isplivala istina o odnosu Tome i Nadežde - KOMŠIJE ih raskrinkale?!

Podeli vest

Komšinica porodice Biljić tvrdi da se Toma i Nadežda svađaju svaki dan i otkriva da je to glavni razlog što se Toma vratio u Svilajnac.

Nadežda je nedavno pokušala da skoči sa mosta u Valjevu zbog svađe sa Tomom. Njihova komšinica sada otkriva da je Nadežda u lošem stanju:

- Ona je psihički jako loše. Sva ona priča da će im se brak srediti, pali su u vodu. Vidi ona da to nije to, iako ga voli kao Boga i prešla je preko hiljadu stvari. Pa koja žena će da ti oprosti prevaru i to na televiziji. Nadežda je i preko toga prešla. Verovala je da mogu zajedno da odgajaju sina, ali kad je posumnjala da je opet vara otišla je na most. Majka je sad sve vreme uz nju - otkrila je komšinica porodice Biljić. 

Ona tvrdi da su se njih dvoje često svađali i da se zbog toga Toma vratio u Svilajnac.

Foto: Instagram Nadežda Biljić

Toma i Nadežda na aerodromu

- Ranije je i policija dolazila u kuću, bilo je raznih situacija. Više ih ni ne viđam, Slavicu sretnem kad ide na posao. Žena radi u bolnici, ostale ne viđam. Kažu mi komšije da se skroz povukla. Trude se uvek da bude neko sa njom, da opet ne pomisli na takvu glupost, da sebi naudi - rekla je komšinica i dodala:

- Čujem ponekad dreku iz kuće, mislim da je Nadeždin glas, ali se onda primire. Svi ih zovemo, ali su danima Nadežda i Toma nedostupni. Slavicin broj čas zvoni ali se niko ne javlja, pa onda bude nedostupna - zaključila je komšinica za Svet, prenose domaći mediji.

Foto: printscreen instagram

Toma Panić i Nadežda Biljić nasmejani

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija