• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

01.09.2021

09:00

POTRESNE SCENE! Isplivao snimak FIZIČKOG OBRAČUNA Filipa Cara i Maje Marinković! /VIDEO/

Instagram/majamarinkovic

Rijaliti

POTRESNE SCENE! Isplivao snimak FIZIČKOG OBRAČUNA Filipa Cara i Maje Marinković! /VIDEO/

Podeli vest

Maja i Filip, nedavno su uplovili u vezu, napravili su pre neki dan skandal u Beču, kada su se verbalno, a potom i fizički, sukobili. Marinkovićeva je vrištala sve vreme, zbog čega su komšije izašle u hodnik.

Oni su zapretili da će pozvati policiju, ali nije poznato šta se nakon toga dogodilo i da li je policija zaista došla. Maja se zatim srušila na pod, a Filip Car ju je, samo u donjem vešu, vukao po hodniku, dok su vrata stana sve vreme bila otvorena.

Maja je potom javno priznala da je došlo do sukoba.

Foto: printscreen instagram

Radomir Taki Marinković

Majin otac Radomir Marinković Taki je prokomentarisao buran odnos ćerke i Filipa.

- Nisam upućen u to što se dogodilo. Maja mi je samo rekla da su se posvađali, ali ako se to desilo to je strašno. Na Maji nisam primetio ni modrice ni ogrebotine, delovalo je normalno. Šta se desilo, Boga pitaj? Njih dvoje su sada u dobrim odnosima, sinoć sam ih zajedno vozio u bioskop. Nemam mišljenje o njemu, ako je dobar mojoj ćerki, meni je još bolji - rekao je Taki.

 

 

Ovo nije jedina tuča koju su Maja i Filip nedavno imali. Nekadašnji zadrugari Branislav Radonjić Brendon i Jelena Krunić snimili su video, koji su potom postavili na društvene mreže, u kojem su opisali šta su Maja i Filip radili kad su došli kod Brendona u goste. Brendon i Jelena su otkrili da je Maja, malo nakon napuštanja stana, udarala glavom iz sve snage "kao nekad u Zadruzi za onim što mu je rasturila brak", aludirajući na aferu sa Janjušem, te da je urlala, dok su se ona i Filip bacali jedno na drugo u hodnicima zgrade u jeku sukoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija