• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2021

23:30

VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI! Maloletnica iz Zadruge 5 RASKRINKANA, imala ODNOS sa cimerom iz RIJALITIJA, ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE! /VIDEO/

printscreen instagram

Rijaliti

VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI! Maloletnica iz Zadruge 5 RASKRINKANA, imala ODNOS sa cimerom iz RIJALITIJA, ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5", Milica Veselinović, smuvala se sa Mensurom, a sada je otkrivena njena velika tajna.

- Nije u redu da Mensur ne zna neke stvari. Mi smo imali neke male odnose, bila je sa mnom, bio sam kod nje, prespavao sam kod nje, imali smo intimne odnose, ali ne konkretno. Kad smo ušli ovamo prekinuli smo sve, ona se uhvatila Mensura. Desilo se par stvari. Mogu reći preključe šta je bilo, sedeli smo zajedno, malo me je pomazila - izjavio je Ante Baždarić.

- To nije istina, svi su rekli da si zaljubljen u mene - ubacila se Milica.

Foto: printscreen instagram

Ante Baždarić

- Bila je neka pesma, ona je zaplakala i kasnije mi rekla da je ta pesma bila posvećena meni. Rekla mi je da neće više spavati sa tobom, da će spavati sa Lornom. Rekla je da će ići do Splita kad se sve ovo završi. Nisam mogao da gledam juče, grli te i ljubi a ja znam drugu stranu priče - rekao je Ante.

- Brate, ja tebi ništa ne zameram, poštujem sve što si rekao, nemam nikakvu netrpeljivost. Ja želim da verujem u nas. Ja znam za taj odnos između njih, nemam ništa protiv toga, mladi su i ludi, sve se to dešava. Dalji odnos, prisustvo u njegovom društvu, to može biti problem. Ajde i to malo da provedu vremena zajedno, neću da paničim, histerišem, ipak su oni društvo iz karantina - govorio je Mensur.

- Moraš da paziš, nemoj da ti se desi isto kao i prošli put, branio si nju a ne sebe. Brani svoju čast. Znaš da tebe ovde većina devojaka želi, moraš da paziš na sebe. Kažem ti zbog sebe, da ti se ne desi isto ono što je ranije sa bivšom devojkom iz rijalitija. Nije normalno da se toliko mlada devojka smuva sa mangupom - ubacio se Miki.

- Nisam ja tupav, ja dozvolim, pustim te. Imam poverenja, pa ti izigraj ako možeš. Strpljiv sam i to mi je jako dobra vrlina. Da se razumemo, ne možemo preterivati, neću biti sigurno toliko tolerantan, da ne vidim neke stvari ili dozvolim. Ja sam joj i skrenuo pažnju da neke svari nisu u redu ako uđemo u neki odnos. Pre ću ja biti povređen, nego ona jer je toliko mlađa od mene, neću da me grize savest, ali sigurno neću dozvoliti da me neko pravi budalom - govorio je Mensur.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsenika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsenika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija