• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.11.2021

20:36

KAD SE PONAŠAŠ KAO KU*VA, PROĐEŠ KAO KU*VA! Huso Mujić nikad žešće opleo ćerki, ne žali je ni malo!

informer/printscreen

Rijaliti

KAD SE PONAŠAŠ KAO KU*VA, PROĐEŠ KAO KU*VA! Huso Mujić nikad žešće opleo ćerki, ne žali je ni malo!

Podeli vest

Maja Marinković izazvala je opštu pometnju svojim dolaskom u Zadrugu. Iako se činilo da je njen ulazak protekao mirno i da prema bivšem dečku Filipu Caru ne oseća ništa, samo dva dana nakon ulaska, ona je podgrejala svoju ljubav prema Filipu, a sve je začinjeno i poljupcem.

Naime, ovom ponovnom zbližavanju kumovao je ni manje ni više, nego novoizabrani vođa Marko Janjušević Janjuš, bivši Majin dečko, koji je šokirao sve gledaoce i zadrugare kada je za svoje potrčke izabrao upravo Maju Marinković i Filipa Cara.

Foto: printscreen

 

Dalila je to veoma teško podnela i noć je provela sumnjanjući u Filipovu vernost, a u ranim jutarnjim satima se ispostavilo da je bila u pravu!

Naime, Car je pozvao Maju na "tajno mesto", tačnije u radionicu, a kad joj je dao znak da krenu ona je odbila. Ipak, ubrzo se predomislila, pošla je za njim, a onda su se njih dvoje poljubili, misleći da se nalaze u uglu koji nije pokriven kamerama.

Foto: printscreen

 

Mi smo pozvali Husa Mujića, Dalilinog oca, koji nije bio preterano iznenađen razvojem situacije u rijalitiju.

- Ponašala se kao ku*va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što preti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Videću gde će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se videlo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti - rekao je Huso za Kurir.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija