• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2022

15:30

BIVŠU UČESNICU RIJALITIJA PROGONI MANIJAK! Milica Kemez pokrenula KRIVIČNI POSTUPAK: Brinem na šta je BOLESNIK spreman! (FOTO)

HIT dodatak/informer

Rijaliti

BIVŠU UČESNICU RIJALITIJA PROGONI MANIJAK! Milica Kemez pokrenula KRIVIČNI POSTUPAK: Brinem na šta je BOLESNIK spreman! (FOTO)

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Milica Kemez pozvala je pratioce na društvenim mrežama da joj pomognu da reši problem o kom je već obavestila i nadležne organe.

- Da li mogu da pozovem ljude koji me vole da svi redom prijavite ovaj profil. Čovek me tri godine proganja, pravi lažne profile i širi dezinformacije. Na njemu poznat način prikuplja poluinformacije o meni i širi brutalštine, vređa i poziva ljude na mržnju prema meni - napisala je Milica uz nalog anonimnog mladića.

Foto: Printscreen You Tube

Objava Milice Kemez

- Stvarno je situacija ozbiljna i nepodnošljiva i brinem se za sebe, šta je sve bolesnik spreman. Pokrenut je krivični postupak za uznemiravanje, a sada vas molim da ga ugasimo s obzirom na to da je moguće, ali ima pet-šest lažnih profila. Stop sajber nasilju!

Osim toga, Kemezova je objavila i još jedan nalog istog mladića uz poruku koju je dobila od jedne osobe koja je prati na Instagramu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Milica Kemez

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija