• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: HIT Informer

02.02.2022

07:30

HAPŠENA SAM ZBOG OPASNIH MOMAKA Velika ispovest Ane Korać za HIT Informer, otkrila nepoznate detalje!

Privatna arhiva

Rijaliti

HAPŠENA SAM ZBOG OPASNIH MOMAKA Velika ispovest Ane Korać za HIT Informer, otkrila nepoznate detalje!

Podeli vest

Najpopularnija srpska starleta otkriva da je bila privođena, a evo i gde

Ana Korać otkriva da su je u Crnoj Gori hapsili zbog opasnih momaka! Najpoznatija srpska starleta već dugo intrigira javnost luksuznim stilom života i plastičnim operacijama na koje je potrošila čitavo bogatstvo.

Ana se na početku razgovora prvi put osvrnula na skandal koji se desio prošle godine, kada je dobila zabranu ulaska u Crnu Goru.
- Otputovala sam avionom u Podgoricu i planirala da produžim u Budvu. Međutim, odjednom mi je policajac prišao i rekao da dalje neću moći! Bila sam ubeđena da se šali, ali mi je saopštio da imam zabranu ulaska u Crnu Goru. Bila sam u šoku, ništa mi nije bilo jasno. Tada su mi dali papir na kojem je pisalo da ne mogu uđem u zemlju jer poznajem "osobe koje predstavljaju veliki rizik za bezbednost". Ne znam da li je to i dalje na snazi ili su mi skinuli zabranu, pošto od tada nisam išla kod njih na letovanje - kaže starleta za Hit.

Ana pretpostavlja da joj je Crna Gora "digla rampu" zato što je pre četiri godine bila uhapšena u Tivtu.
- Bila sam u Porto Montenegru u društvu nekih problematičnih momaka. Odjednom se pojavila policija. Uhapsili su me i odveli u policijsku stanicu na informativni razgovor. Tamo su me zadržali dva sata. Ispitivali su me u vezi sa muškarcima sa kojima sam bila u društvu. Policajci me nisu maltretirali, već su bili veoma fini, čak su mi dali da jedem slatkiše. Sve se završilo dobro, zato sam se kasnije iznenadila kad sam čula da sam zabranjena u Crnoj Gori - priča devojka, koja se prvi put u javnosti pojavila kao najbolja drugarica problematične starlete Soraje Vučelić.

Njih dve, osim prijateljstva, dele i sličnu sudbinu. Dok Koraćeva ne može da kroči u Crnu Goru, dotle Vučelićeva ima zabranu ulaska u Srbiju. Zbog toga se poslednjih godina viđaju isključivo u inostranstvu, najčešće u Moskvi.
- Soraja i ja smo se upoznale u jednom klubu preko zajedničkih prijatelja, a potom smo se dopisivale na Instagramu. Odmah smo kliknule! Nismo se razdvajale, svaki dan smo provodile zajedno, sve dok nije dobila zabranu ulaska u Srbiju. Bila je uvek tu za mene, nikad me nije izneverila. Doživljavam je kao stariju sestru. Ona je jedina osoba na svetu sa kojom mogu da pričam o svemu! Nikada ništa nismo krile jedna od druge, a tako je i danas. Soraja je dobar čovek i prijatelj, jedva čekam da joj skinu zabranu i da dođe u Beograd - kaže Ana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija