• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2022

19:06

MILJANA ĆE PUĆI OD LJUBOMORE, A DALILU ĆE POJESTI SUJETA! Bora Santana raskrinkao zadrugare, OVO JE ZOLINA I CAREVA LJUBAV!

printscreen

Rijaliti

MILJANA ĆE PUĆI OD LJUBOMORE, A DALILU ĆE POJESTI SUJETA! Bora Santana raskrinkao zadrugare, OVO JE ZOLINA I CAREVA LJUBAV!

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je Bora Santana. On je otvoreno izneo šta misli o aktuelnim temama u rijalitiju "Zadruga"

Učesnik nekoliko sezona rijalitija "Zadruga" skrenirao je ponašanje pojedinih zadrugara, a ono što je o njima rekao možete pogledati ekskluzivno na Informeru.rs.

Dejan Dragojević je lud za Dalilom

Zaljubljeni do ušiju Dejan Dragojević i Aleks Nikolić ne mogu jedno bez drugog. Bora Santana prokomentarisao novi par u "Zadruzi".  

Foto: printscreen

Dejan Dragojević i Aleks

- Dejan nije toliko lud za Aleks, mogu da kažem da je lud za Dalilom, ali mu se i gadi. Dejan želi Dalilu da isčupa iz srca i mislim da je Aleks prilika za to. Aleks je i prošle godine bila u priči između Maje i Janjuša, a sada se zakačila za Dekija jer je u glavnoj temi i favorit je za glavnu nagradu. Mislim da će teško njih dvoje ostati kao par - istakao je Bora.

Zoli svaka čast

Nakon što su pred zadrugarima vodili ljubav Deniz Dejm i Lazar Čolić Zola, izjasnili su se da nemaju nameru da uplove u ozbiljnu vezu. Zola je srećan zato što mogu da uživaju u ovako otvorenom odnosu, a Bora je imao samo reči hvale za svog druga.

- Druga devojka, svaka čast, pokazao je da može i bez Miljane da pravi šou. Odličan marketing za Deniz. U "Zadruzi" je sve normalno što diže gledanost i šou. Tamo su svi svesni kamera. Ko želi da gleda, gledaće ko ne želi, promeniće kanal - poručio je Santana i dodao: 

Foto: printscreen

Zoli svaka čast

- Zola ne voli Miljanu, on voli ovo sada što mu se dešava, bez tenzije i posledica da pravi šou. To je tražio i sa Miljanom, ali nije uspelo, ona se mnogo zaljubila u njega.

Novi momenti Filipa Cara

Car voli da se mazi i da dobija pažnju, što je i sam nekoliko puta priznao. Izgleda da mu je zafalila Dalilina pažnja i njen zagrljaj, čak i u snu, pa se Filip Car u toku noći okrenuo ka Saletu Luksu i stavio ruku na njegovu ruku.

- To je sve slučajnost, dešava se to kada spavate jedni pored drugih i meni su se dešavale slične situacije. Ne verujem da Car potajno voli muškarce. Ja mu dižem kapu zato što je bio sa toliko devojaka - izjavio je Bora i otkrio šta se Filipu Caru mota po glavi:

Foto: printscreen

Novi momenti Filipa Cara

- Mislim da mu nedostaje čvrsta ruka - Maja Marinković.

Mensur Ajdarpašagić pokušao je da ponizi Anđela Rankovića

Mensur je izjavio da je sadašnja Anđelova devojka bila sa čak petoricom momaka, međutim Anđela to nije dotaklo. 

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašagić pokušao je da ponizi Anđela Rankovića

- Mensur je mogao da bude sa Anom, međutim nije mogao da pređe preko toga što se ona muvala sa Carem i poljubila na zurci. Mislim da ga jede sujeta što je Anđelo Ranković tako lako ušao u vezu sa Anom Jovanović. Mada Mina Vrbaški je rekorder, imala je najviše momaka u rijalitiju, a Mensur mnogo morališe. Anđelo je šmekerski odreagovao, ne želi da ulazi u konflikte i gubi honorare - poručio je Bora Santana.

Dalila i Filip Car u vreloj akciji

Dalila i Filip Car su izgubili kontrolu nad strastima i prepustili se vreloj akciji. Evo kako to Bora komentariše:

Foto: printscreen

Dalila i Filip Car u vreloj akciji

- Car uopšte ne vodi računa i ne zanima ga što je Deki tu. To smo gledali i u prvoj sezoni sa Lunom Đogani i Slobom Radanovć, sada Dalila radi to svom suprugu na metar. Nema ništa od tog braka. Ona je ravnodušna prema Dejanu, samo ne može sebi da oprosti da je Deki veći favorit od nje, pa je samo ta sujeta jede - istako je Santana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija