• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.02.2022

13:20

MOLIMO DA SE DALILI POŠALJE BRUS! Pevačica objavila Dragojevićkinu fotku na društvenim mrežama i javno zatražila da joj se pomogne!

printscreen

Rijaliti

MOLIMO DA SE DALILI POŠALJE BRUS! Pevačica objavila Dragojevićkinu fotku na društvenim mrežama i javno zatražila da joj se pomogne!

Podeli vest

Poznata pevačica poslala je apel Dalilinoj porodici

Dalila Dragojević veoma često ne nosi brusthalter tokom obraćanja u večernjim satima, a nekima je to zasmetalo.

Foto: Instagram/printscreen

Naime, Dalila je u programu uživo bila bez grudnjaka, što su gledaoci, ali i Maja Nikolić zapazili.

Foto: Printscreen You Tube

Maja u šoku zbog Dalilinih grudi...

Upravo zbog toga je pevačica i uputila javni apel:

- Molimo da se dotičnoj pošalje brus- napisala je Maja, dok su je fanovi Dejana Dragojevića podržali.

- Šta reći, a ne zaplakati? Blam svih rijalitija- napisali su Dejanovi fanovi.

Podsetimo, Dalila Dragojević i Filip Car su sinoć u "Zadruzi" započeli raspravu zbog učestalih zahteva koje Car ima za Dalilu, te je ona izjavila da ne želi da mu bude kućna pomoćnica i da mu pere stvari.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Svađali se zbog prljavih čarapa... Dalila i Car

- Idi mi donesi ovo, donesi ono. Ajde bre, nisi nesposoban! Čovek ne može svoje čarape da opere - rekla je Dalila.

- Maja Marinković mi je bacila džak sa čarapama u jezero, nemam više! Ja ne pričam o tovjim gaćama. Ajde brate mili, žensko si, ako možeš operi, operi! Ako ti to stvara problem, ja nemam problem sa tim. Ja nađem nekog drugog! - rekao je Car.

- Nađi drugog onda! Ne ineresuje me, ne zanima me! To je najmanji problem. Ja se ne svađam! Ostavljaš po stolovima, ne zanima me što si muškarac. Jeo si i ostavio si sve na stolu. Idi mi donesi cigaru, idi mi napravi šejker, preteruješ! Znaš koliko sam puta čula: Nemam stvari, nestaju mi stvari! Nemoj da lažeš više, ne pravi se budala! Nemoj da vrtiš priču koja je lažna! Nemoj da zahtevaš od mene ništa! Ja tebi nisam čistačica, je l' ti jasno?! - vikala je Dalila.

Car je zatim u naletu besa gađao ogledalo komadom nameštaja, a ogledalo se razbilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31