• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs

06.03.2022

19:56

U "ZADRUGU" UNETA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA! Dejan ima TAJNI DOGOVOR sa PORODICOM - Isplivali ŠOK DETALJI!

Printscreen You Tube

Rijaliti

U "ZADRUGU" UNETA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA! Dejan ima TAJNI DOGOVOR sa PORODICOM - Isplivali ŠOK DETALJI!

Podeli vest

Bivši učesnik "Zadruge" Nenad Lazić Neca poznatiji kao Neca Tiktoker progovorio je o gorućim temama u rijalitiju.

Neca je sve šokirao svojom izjavom o Dalili Dragojević, Filipu Caru i Sandri Rešić:

- Dejan jos uvek voli Dalilu, samo mu je pobeda u glavi, zato je i promenio karakter, rekli su mu David i majka Biljana kako treba da se ponaša da bi pobedio, daleko je on od dobrog čoveka, svestan je publike. Što je po meni potpuno legitimno, bolje biti proračunat i paziti na stav naroda nego biti iskren pa ispasti loš čovek, zbog nepromišljenih postupaka - rekao je Neca za Republiku, pa se osvrnuo na njegovu bivšu suprugu:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Neca tik tok

- Što se tiče Dalile, mogu samo da kažem da je o njoj sve rečeno, i da je ona sama sve o sebi rekla. Svađa između nje i Martine mi je baš privukla pažnju i mogu da kažem da ju je Martina vratila na fabricka podešavanja. Martina je juče rekla sve ono što narod misli od pokvarenoj moralnoj nakazi Dalili.

- Svi znate da volim Cara, ali ovo njegovo prodavanje i glumljenje nečega, ne znam ni ja zarad čega zaista ne liči na njega. Ozbiljno mi je postao odbojan ove sezone, sa vređanjem , svađama i slično. Prošle sezone ga je jedino Mina vraćala na fabrička, tako da mislim da Mina treba da uđe! I Kristijan da se malo ovi mangupi malo smire. Jedino iskrena u svim ovim odnosima je Aleks, koju zaista mnogo volim i plašim se da ne bude izigrana od strane ovih poltrona - bio je brutalan tiktoker.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan sa svojom porodicom

- Ali najviše me gluma Sandre Rešic intrigira kad je Fran bio nominovan ona plače, kad se Fran vratio u baraž, svi se grle sa njim, ona nikakve reakcije nema, dolazi do nje, kreće njenih pet minuta jeftine glume ili njen odnos sa Dejanom, dođe mi da uletim kroz ekran i kažem: 'Ajme draga ženo, ovaj krenuo s Aleks, ti pobegla u rehab, posle se udaljila skroz od njega i sad pokušavas biti žrtva.' Ženska se zaljubila u njega i ne može podneti da nakon svega šta je učinila za njega nije s njim u vezi, a opet i korist za kadrom je tu! - izjavio je Neca bez dlake na jeziku.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija