• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

15.03.2022

07:20

ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA ŠOKANTNE INFORMACIJE U Turskoj su me tukli i hapsili

Printscreen

Rijaliti

ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA ŠOKANTNE INFORMACIJE U Turskoj su me tukli i hapsili

Podeli vest

Aleks Nikolić napokon je rešila da otkrije sve svoje tajne

Starleta je u ispovesti na televiziji Pink ispričala da je bila hapšena i pretučena dok je radila kao animir dama u Turskoj!

- Imala sam obavezu da priđem svakom gostu koji uđe u lokal i pružim mu ruku. Ako mu se svidim, on mi kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće, a ja sam dobijala procenat od toga. Mesečno sam uzimala i do 5.000 evra. Jednom sam bila hapšena jer je policija imala dojavu da se tu prostituišemo. Bila sam pet dana u pritvoru i zabranjen mi je bio ulazak u Tursku - ispričala je Aleks i dodala da to nije jedini put da je završila u policiji:

Foto: Printscreen

Aleksandra Nikolić


- Jednom me je pretukao najbolji prijatelj gazde lokala. Kad je policija došla, bila sam pod sedativima i nisam ništa smela da pričam jer sam se plašila za svoj život!
 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija