• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.03.2022

19:25

DRAGOJEVIĆIMA JE ON SVE VREME BIO SAVEZNIK?! Dejan zapretio Dalili da će izneti njenu najveću tajnu!

printscreen

Rijaliti

DRAGOJEVIĆIMA JE ON SVE VREME BIO SAVEZNIK?! Dejan zapretio Dalili da će izneti njenu najveću tajnu!

Podeli vest

Haos!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestoke svađe bivših supružnika, Dalile i Dejana Dragojevića, a tom prilikom je Dejan otkrio da se pre ulaska u rijaliti Dalila dopisivala sa nekim i da je od straha jedva ušla u rijaliti.

Međutim, ljubav prema novcu je očigledno pobedila strah, a prljav veš je nastavio da isplivava tokom pauza za reklame. Dejan je nastavio da joj preti iznošenjem informacija i, na opšte iznenađenje svih, pomenuo Dina Dizdarevića.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila i Dejan Dragojević se svađaju tokom reklama

- Hoćeš da pričam o Dinu? Hoćeš da spomenem njega? Sa kim je on bio dobar i koga si se plašila? Irma to zna, ali te ona štedi - rekao je Dejan.

- Klošaru jedan, ti cvetaš sad zato što se svađaš sa mnom - rekla je Dalila.

- Nemoj da me vučeš za jezik - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila brutalno izvređala Dejana

- Nemoj da napadaš ljude koji su bili uz tebe. Džumaro jedna pokvarena! Ma*š u pi**u materinu. Daješ devojci majice da bi mene provocirao. Koristiš nju da bi meni vraćao nešto - rekla je Dalila.

- Jao, koja priča. Ja sam sebi kupovao od svojih para - rekao je Dejan.

Podsećamo, Dino je pre neki dan ušao u žestok sukob sa Filipom Carem, a da li je to pravi razlog  netrpeljivosti, ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31