• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

01.04.2022

07:18

NE PRATIM NJEGOVE SUZE, SAMO ME ĆERKE INTERESUJU! Nakon papira koje mu je poslala, oglasila se Grujina žena!

printscreen

Rijaliti

NE PRATIM NJEGOVE SUZE, SAMO ME ĆERKE INTERESUJU! Nakon papira koje mu je poslala, oglasila se Grujina žena!

Podeli vest

Rijaliti učesnik juče je dobio papire od advokata svoje supruge, a kada ih je pročitao bio je vidno neraspoložen

Nikola Grujić Gruja mesecima je u šemi sa Milanom Mimom Šarac što ga je koštalo braka sa suprugom Ljiljom koja je juče i pravno reagovala.

Foto: printscreen

Nikola Grujić dobio papire do supruge

Njemu su stigli papiri kojima bi trebalo da da saglasnost da deca krenu u školu i predškolsko, kao i pravo da sve vezano za njih preuzme Ljilja.

S obzirom da je neizvesno kada će Gruja napustili rijaliti, ona je podnela zahtev kojim će njihova zajednička maloletna deca dobiti pravo da krenu u školu, i time neće trpeti nadoknadu štete.

Pevač je pored saglasnosti dobio i još jedan papire "Izjava saglasnosti" u kojoj će potpisivanjem iste odobriti pravo da njihova zajednička, maloletna, deca krenu u školu kao i to da Ljilja ima potpuno pravo da preuzme sve radnje vezane za upis dece u školu, bez njegovog prisustva i saglasnosti.

Gruja je potpisao papire, a onda ih odneo do kapije.

Foto: printscreen

Nije mu bilo dobro...

Sandi Kojić se već neko vreme nabacuje Milani Šarac Mimi, a sada joj je preneo informaciju da su Gruji stigli papiri, a ona mu je rekla da ode do njega i odmah proveri o čemu se radi.

- Pitali su ga, kaže privatno, neće da priča, možda za decu - rekao je Sandi.

- Stvarno? - pitala je ona.

- Sad je dobio, možda je starateljstvo, možda nešto mora da potpiše - pričao je Sandi.

Foto: zadruga printscreen

Milana se raspituje o Sandiju...

- Idi vidi gde je - rekla mu je ona, a on je odmah izašao napolje i krenuo da ga traži.

Nakon javne prevare i svih dešavanja koja su intrigirala javnost mesecima unazad, Grujina žena je nastavila da bude na 'visini zadatka' i ne otkriva previše svoje emocije povodom nastale situacije. Ljiljana je kratko i jasno za Pink.rs prokomentarisala muževljevo pokajanje:

- Nisam gledala i pratila ni prvobitna dešavanja, pa neću ni suze. Kao što ste imali prilike da vidite, danas kada su stigli papiri, jedini fokus su mi deca i njihova bolja buducnost. Ćerke su jedino što me sada zanima i ništa više - rekla je ona.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija