• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.04.2022

07:56

OGLASIO SE JANJUŠ I OBJASNIO ZBOG ČEGA JE NAPUSTIO ZADRUGU! Poruka njegove ćerke sve je raznežila!

Youtube printscreeen

Rijaliti

OGLASIO SE JANJUŠ I OBJASNIO ZBOG ČEGA JE NAPUSTIO ZADRUGU! Poruka njegove ćerke sve je raznežila!

Podeli vest

Rijaliti učesnik juče je napustio "Zaddrugu 5", a sada se oglasio i otkrio zbog čega

Marko Janjušević Janjuš juče ujutru je otkovao daske ograde u ekonomskom dvorištu rijalitija i pobegao sa jednom vrećom stvari.

Foto: Instagram/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car

Iako zadrugari nisu znali zbog čega je pobegao, Filip Car je otkrio o čemu je razgovarao s Janjušem koji mu je priznao da se čuo sa ćerkom Krunom prilikom odlaska na glasanje i da se zbog toga posvađao sa obezbeđenjem. Janjuš je, navodno, strahovao od kazne koju će dobiti i zbog toga je odlučio da izađe.

Ovoga puta Marko se oglasio i javnosti otkrio zbog čega je napustio "Zadrugu 5":

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim kraljicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morlai da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo (čast izuzecima, a malo ih je). Što se tiče mog izlaska moram obavestiti javnost da, kako ono kažu:"Nije zlato sve što sija". E baš tamo ne sija kako bi možda trebalo da sija. Šta je, tu je, život ide dalje i kako kaže Lukas:"Hiljadu puta sam ustao i pao". A isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima- napisao je Janjuš.

Foto: printscreen instagram

Janjuš je objavio i poruku svoje ćerke Krune koja mu je napisala da ga voli.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija