• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer

30.04.2022

15:28

U SUZAMA POKUŠAVA DA SE REŠI DUGOVA, NIŠTA NE IDE PO PLANU?! Tajkun joj ostavio samo neplaćene račine?!

printscreen

Rijaliti

U SUZAMA POKUŠAVA DA SE REŠI DUGOVA, NIŠTA NE IDE PO PLANU?! Tajkun joj ostavio samo neplaćene račine?!

Podeli vest

Deniz Dejm nedavno je napustila petu sezonu rijalitija "Zadruga", a njene suze su sve šokirale

Bivša rijaliti učesnica i starleta pre nekoliko dana zabrinula je sve snimkom na kom plače, a sad je otkriven razlog njenog nervnog rastrojstva.

Foto: printscreen instagram

Deniz Dejm

Naime, na snimku koji je objavila može se videti Deniz kako plače, gleda izgubljeno u kameru, briše suze i jeca, pri čemu je govorila nepovezano, i to mešajući srpski, slovenački i engleski jezik. Uz to je dodala i komentar:

- Moram... Nisam okej... - poručila je, između ostalog, Dejm.

Izvor blizak starleti otkrio je šta se trenutno događa u njenom životu i zašto je već danima nakon izlaska iz rijalitija razočarana i iscrpljena.

Foto: printscreen instagram

Deniz Dejm

- Deniz je napustio jaki slovenski tajkun i tokom Zadruge nije isplatio tim ljudi koji su brinuli o njenim društvenim mrežama. Upravo zbog toga je morala da sama reši dugove - otkrio je izvor blizak starleti i istakao da ju je pomenuti sponzor zamenio za atraktivnu plavušu, zbog čega je Deniz već danima u lošem emocionalnom stanju i pokušava sama da isplati sve dugove.

Podsetimo, Deniz Dejm je i u rijalitiju otvoreno pričala da ima više sponzora, te je jednom prilikom spomenula čak i oženjenog ljubavnika iz Srbije, a jedan od njih joj je poklonio skupoceni automobil marke "Porše".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija