• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

09.05.2022

09:42

NE TREBA MI ČIČA OD 42- GODINE, U ŽIVOTU NE BIH BILA SA NJIM! Martina Petrović oplela po Ša

printscreen

Rijaliti

NE TREBA MI ČIČA OD 42- GODINE, U ŽIVOTU NE BIH BILA SA NJIM! Martina Petrović oplela po Ša

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Martina Petrović progovorila o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša

Maritina Petrović, bivša rijaliti učesnica gostovala je u jednoj emisiji gde je otkrila u kakvoj je odnosu bila sa Nenadom Aleksićem Ša i šta sad misli o njemu nakon svega.

Foto: printscreen

Martina otkrila tajne šifre sa Nenadom Aleksićem

Bivša rijaliti učesnica otkrila da su njih dvoje imali šifrovane razgovore tokom njenog boravka u Beloj Kući.

Foto: printscreen

- Znaš kako se sve desilo, sve je bilo spontano i neočekivano. Zvali su me nešto u pab, rekli su mi da se priča kako sam zaljubljena u Ša. Ja sam se šokirala, jer niti sam pričala tad s njim, niti sam imala bilo kakav kontakt s njim, jedino sam ga tešila jednomi to samo zato što sam u kontaktu sa njegovom sestrom. Vidim da su se svi upalili tokom "Pretresa nedelje", deru se, čak je i on skočio da se pravda, počeo je da priča da sam ja svesno iznosila informacije iz spoljnog sveta kako bih diskvalifikovala Taru jer sam zaljubljena u njega... Ja sam ga tu izvređala, šta će meni čiča od 42 godine, ne bih u životu bila sa toliko starijim muškarcem, a zapravo sam uskočila sebi u stomak - ističe bivša zadrugarka kroz smeh.

Foto: printscreen

- Meni da se neko sviđa, dala bih mu prostora, a ja sam ovo odmah htela da presečem. Nakon toga situacija se menja, krenula su neka dobacivanja, pogledi, da me gađa, i kreće već da postaje očigledno. Sa tim nekim peckanjima krenule su simpatije, iako sam se ja i tad sklanjala. On je napravio prvi korak, na jednom srculencetu gde je pisalo "Love You" (volim te) napisao slovo "M" i okrenuo ka meni. Ja sam se zbunila i nakon toga je stalno to radio i pisao početno slovo mog imena - priča Petrovićeva, pa nasavlja:

- Stalno je išao za mnom, i sve vreme me nekako prati. Car je u jednom trenutku primetio da je meni Ša nešto dobacio, zapamtio je to i samo je čekao da to iskoristi, tako da je u emisiji rekao da sam ja jedina devojka s kojom bi Ša bio u vezi, svi su počeli da se smeju, Ša je to potvrdio i tako je sve krenulo. Sve je bilo postepeno, polako, tad sam i ja skontala da mi se dopada, sad mi je neprijatno kad pričam o tome. Trudim se da toj temi ne dajem previše na značaju. Postoje neke stvari koje niko ne zna, nismo komunicirali transparentno, već smo čitali jedno drugom sa usana, pričali smo o nekim našim temama i mislim da je to moja najveća greška - zaključuje Martina u emisiji "Pitam za druga".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

A njemu ne treba strasilo da plasi ptice.Nema njivu koliko znam.Cuj cica a ona iz pelena izasla ?

Ljuba

pre 1 godinu

A ko bi bio s tobom, jedino neki seljak da te uzme kad skines sminku da mu budes ko strašilo da teraš vrane sa njive.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija