• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.05.2022

18:13

OČITAO JOJ LEKCIJU! Stefan Karić osudio Aleksandrino ponašanje prema Dejanu, Nikolićka ga nemo slušala!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

OČITAO JOJ LEKCIJU! Stefan Karić osudio Aleksandrino ponašanje prema Dejanu, Nikolićka ga nemo slušala!

Podeli vest

Stefan Karić je pomno posmatrao odnos Aleks i Dejana i došao je do zaključka da Nikolićeva preteruje kada je reč o svađama sa svojim dečkom.

Ovonedeljni vođa Stefan Karić započeo je podelu budžeta, a najzanimljivije savete dao je Aleksandri Nikolić.

On je izvršio svoju analizu Aleksandrine veze sa Dejanom Dragojevićem.

Foto: Printscreen/You Tube

Stefan Karić

- Viktoriji ću dati mali budžet, mislim da svaki put ja prebacujem. Nisam želeo da uzimam bilo šta od tebe kda praviš. Ma koliko se meni jelo, ja nisam htela da uzimam zbog tvojih stavri koje si ti radila. Ne znam dali postoji osoba na svetu koja može da te opameti. Koliko god Marko bio surov, mislim da ti je želeo najbolje. Ti nisi svesna da si ti majka. Nikada nisi pomslila da te dete gleda ovde. Žao mi je što si u ovakom stanju u kojem se nalaziš. Radite baš bespotrebne stvari. Ako neko ne želi da bude sa tobom, ne mora, idi dalje. Jednostavno mislim da imaš dva meseca da se opasuljiš kada su neke stvari u pitanju - rekao je Karić.

Foto: Printscreen/You Tube

Stefan Karić

- Što se Aleks tiče, mislim da nikada nismo imali sukob ovde. Drago mi je što me poštuješ i pitaš me za mišljenje. Mislim da neke stvari radiš teatralno sa Dejanom. Mislim da treba da budeš malo drugačija. Ne mislim da je sa tobom iz koristi. Ti si to nešto u njemu probudila... Ne možeš da mu zameraš, jer on možda više nema onako poverenje kao što je ranije imao. Ti si stekla poverenje u njega za neku budućnost. Milsim da je jako iskren prema tebi. Mislim da si ga zavolela i da si se zaljubila u njega - rekao je Karić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31