• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2022

16:57

OTAC LUNE ĐOGANI POKAZAO NOVU DEVOJKU! Gagi Đogani uživa u zagrljaju zgodne plavuše - podelio radosne vesti, svi čestitaju! (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

OTAC LUNE ĐOGANI POKAZAO NOVU DEVOJKU! Gagi Đogani uživa u zagrljaju zgodne plavuše - podelio radosne vesti, svi čestitaju! (FOTO)

Podeli vest

Otac Lune Đogani, Gagi Đogani, pokazao je svoju novu devojku

Gagi Đogani aktivan je na društvenim mrežama, a jednom objavom na svom Instagamu privukao je veliku pažnju.

Foto: ATA Images

Gagi Đogani ima novu devojku

Naime, Gagi je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotku sa zgodnom plavušom, a onda joj javno čestitao rođendan i priznao da je voli.

Foto: printscreen instagram

Gagi Đogani devojci čestitao rođendan

- Srećan rođendan! Volim te - napisao je Gagi u opisu fotke.

Podsetimo, Gagijeva ćerka Luna Đogani prošle godine postala je majka devojčice kojoj je dala ime Mia, a ponosni Đogani tada nije krio sreću.

- Od sedam jutros čekamo, slavimo svi evo i presrećan sam. Nazdravili smo, pustio sam suzu kad sam čuo da je sve prošlo kako treba. Čestitke sa svih strana stižu, ne mogu da stignem na telefon da se javim. Luna nam je poslala sliku sa bebom da znamo da je sve u redu i da je sve dobro prošlo. Nastavljamo sa slavljem i dalje - rekao je tada Gagi.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija