• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.06.2022

08:02

NEK PODELE PRVO MESTO Huso Mujić otkrio da očekuje pomirenje Dalile i Dejana, pa OVO poručio Dragojeviću!

informer/printscreen

Rijaliti

NEK PODELE PRVO MESTO Huso Mujić otkrio da očekuje pomirenje Dalile i Dejana, pa OVO poručio Dragojeviću!

Podeli vest

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević smatra da Dalila i Dejan treba da podele prvo mesto, jer su njih dvoje podneli najveći teret u rijalitiju, a priznao je i da očekuje pomirenje bivših supružnika.

Rijaliti šou ''Zadruga 5'' ušao je u samo finale emitovanja, a neposredno pred završetak ove sezone zadrugarima su pušteni najemotivniji trenuci, kako života pre Zadruge, tako i trenuci iz rijalitija.

Emocije su preplavile Belu kuću, a pojedini zadrugari su se svim silama trudili da ne puste suzu. Nakon emitovanja Dejanovih uspomena, Dalila je uvidela koliko je bila okrutna prema bivšem suprugu, a potom se slomila i pokajala zbog svega što se izdešavalo na takav način.

Dalilin otac, Huso Mujić, oglasio se za Pink.rs nakon emitovanja uspomena, pa otkrio kako se oseća i da li postoji mogućnost da se kontroverzni bivši supružnici pomire.

Foto: printscreen

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević

- Dobro sam, gledao sam uspomene, ja sam i poslao to. Kako mi neće biti žao, žao mi je što se to desilo, šta da radim ja... Sve je već rečeno za deset meseci, ne znam šta da pričam više, nije zgodno bilo, šta da radim. Trebalo bi da postoji mogućnost da se pomire, bar da govore. Koliko se ljudi rastane, pa ostanu u dobrim odnosima, videćemo šta će biti - priča Huso.

Mujić je otkrio i kako bi reagovao da se Dalila u Gornjem Šepku pojavi sa Filipom Carem.

- Nikako ne bih reagovao da se ona ovde pojavi sa Carem. Ovamo nema dolaska njemu! Ja sam to davno rekao. Nek ide svojoj kući, ja mu želim sve najbolje, ali što se tiče njega i nje, to nema šanse - priča Huso.

Huso je ovom prilikom otkrio šta bi voleo da poruči bivšem zetu Dejanu Dragojeviću, da može.

Foto: printscreen

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević

- Ako me on bude zvao, popričaćemo. On meni ništa nije učinio, na osnovu svih dešavanja... Voleo bih da mu poručim da nikada ništa loše nisam rekao za njega, ne znam ko mu je to preneo tamo. To je čista laž, uvek sam sve najbolje pričao i dan danas mislim sve najbolje. Pored svega toga. Ja mu ne zameram ni neke stavri što mu izlete, nikada ga nisam povredio ni na jedan način. Najbolje sam pričao ono što jeste, nikada nisam izmišljao, niti crnio, niti farbo. Nije bilo loše, ni od mene, ni moje familije - priča Huso.

Na pitanje da li očekuje poziv od Dejana nakon izlaska iz rijalitija, Huso odgovara ovako:

- Stariji sam, trebao bi da me nazove. Treba da dođe po auto. Čuvam mu auto, gledam ga, kako mi je ostavio, tako da mu vratim. Nisam možda napravio jedno 300 kilometara sa njim, malo ga vozao - kaže Dalilin otac.

Huso smatra da su Dalila i Dejan podneli najveći teren u petoj sezoni najvećeg rijalitija svih vremena, te s toga misli da treba da podele glavnu nagradu.

- Dejan i Dalila bi trebali biti u finalu. Čitav rijaliti su izneli oni, trebalo bi stvarno. Navijaću za obadvoje ako ostane samo njih dvoje na kraju. Ako bi se pomirili svejedno mi je ko pobedi. Odlučiće publika, i Dejan da pobedi bilo bi mi drago. Njih dvoje su podneli najveći teret i nek podele prvo mesto - zaključio je Huso.

Podsećamo, Dalila i Dejan Dragojević razveli su se pred kamerama rijalitija "Zadruga" nakon što je Dragojevićka prevarila supruga sa Filipom Carem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Desimir

pre 1 godinu

Ma Hso,skinite u se više sa grbač. Ne volije vipše, ima drugu devojku s kojom planira budućnost. Štaćemu tvja ćerka nimfomanka i jahačica koja je naskakala na Filipa 9 meseci. Pošto je Filip šutnuo i nema nameru da je vodi u Rijeku, sad bi ona malo da se šetka.Pa skupa niste na mestu. Za Dekija a priča je završena.Nevaspitana,bezorazna nekulturna i prosta a uz to i nepismena. Nema morala ni stida ni gram. Ona nije žena već talog. Izbrukala vas je pa samo tako. Deki ne želi d je vidi u šivotu više, ubedjujete sebe u neke gluposti. Nema od pomirenja ni oproštaja ništaVi ste njen otac vi joj oprostite i vaša vera.Deki, njegova porodica i hrićanska Srbija nikada takve kalašture neće prhvatiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija