• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

06.07.2022

22:50

NESREĆNICU POZDRAVLJA NAJSLAĐI LEMUR! Bukti rat Maje i Dalile! Marinkovićeva zvratila Dragojevićki, pa odgovorila i na Carevo tepanje!

printscreen

Rijaliti

NESREĆNICU POZDRAVLJA NAJSLAĐI LEMUR! Bukti rat Maje i Dalile! Marinkovićeva zvratila Dragojevićki, pa odgovorila i na Carevo tepanje!

Podeli vest

Maja Marinković ne prestaje da poručuje Dalili Dragojević da je bolja od nje. Ona je ubeđena da Car i dalje gaji osećanja prema njoj i da joj Dalila nije ni do kolena

Poslednjih nekoliko dana u "Zadruzi 5" se dešavaju žestoke svađe između Dalile Dragojević i Filipa Cara, između ostalog i zbog bivših partnera, a najčešće pominju Maju Marinković i Dejana Dragojevića.

Foto: Printscreen/Instagram

Maja Marinković

Danas je u došlo do još jednog takvog karambola, kada je Dalila saznala da je Maja izjavila da je jedna njena štikla vrednija od cele Dalile.

Dragojevićka je ponovo udarila na Maju, a doživela je slom kad je Car Marinkovićevu nazvao "Lemurom", što je nadimak koji joj je dao iz milošte. Dragojevićka je zaključila i da će se Maja i Car pomiriti nakon njegovog izlaska sa imanja, te ovo navela kao jedan od razloga zbog kojeg ne želi razgovor sa njim.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

Marinkovićeva se još jednom oglasila i prokomentarisala ovu situaciju pesmom:

- Posesivnu bivšu imaš ti, kači se za moja kolena! Pa mi priznaj da za sve si kriv, to bih baš volela" (smeh) - započela je Maja, pa nastavila da se ruga zadrugarki:

- Ovu situaciju bih opisala citirajući ovu pesmu, malo šale nije na odmet. Šta više reći, svaka reč je suvišna. Bolim i ne prolazim, ali realno, ko još može mene da preboli? Niko! Tako da, to ništa nije novo, a nesrećnicu Dalilu više ne bih komentarisala. Jadna je da dalje ne može! Šaljem joj tople pozdrave od najslađeg Lemura - poručila je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija