• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

14.07.2022

09:21

SVE ŠTO JE NJEGOVO IZAĆIĆE IZ TE KUĆE! Dragojevićka donela odluku oko podele imovine u Šepku

printscreen

Rijaliti

SVE ŠTO JE NJEGOVO IZAĆIĆE IZ TE KUĆE! Dragojevićka donela odluku oko podele imovine u Šepku

Podeli vest

Dalila Dragojević progovorila je o povratku u Šepak, razvodu i podeli imovine sa Dejanom Dragojevićem

Dalila Dragojević rekla šta je odlučila povodom podele imovine u Šepku.

Foto: printscreen

Šta ćeš da uradiš sa Dejanom stvarima kad se vratiš u Šepak? Da li ćeš uspeti da preboliš te uspomene? - pitao je Milan Milošević.

- Koliko sam čula izrazio je želju da mu ne treba ništa. Ja ću da spakujem to i stavim u automobil koji ću da mu vratim. Sve što je njegovo izaćiće iz te kuće, a to će biti za par dana - govorila je Dalila.

Dejan je navodio vradžbine, kad je pričao katastrofalne stvari o tebi. Sve vreme je pričao da izbegava tvoje vradžine i da Aleksandra pazi gde ostavlja kosu, svemu tome je prethodilo tvoje paljenje igračakal, koje je u javnosti tumačeno kao obred. Zašto si palila? - pitao je Milan u emisiji "Narod pita".

Foto: printscreen

- Kad bacimo u smeće, neko se pronađe da izvadi i odnese u zalaganicu, zato sam ih spalila. Znate kako su moje igrečke bile pobacane, zalivane, pa prane. Ja da se bavim vradžbinama, ne bih izabrala da mi život bude ovakav, nego bih izabrala da mi život bude sjajan. Ima ljudi koji veruju u gluposti - rekla je ona.

- Pored svih ružnih stvari koje su te snašle, da li uspevaš da se prisetiš lepih trenutaka i kako je počelo sve sa Filipom? - pitao je Milan.

Da li si sad razvedena žena? Da li si devojka ili si i dalje u braku? - pitao je Milan.

- Nisam dobila rešenje. Preko Pink.rs sam saznala da smo potpisale zahteve, ali da rešenje nisam dobila. Očigledno je da nisam razvedena - govorila je ona.

Govori se da može doći do raspodele imovine. Da li ćete razmišljati u tom pravcu? - pitao je Milan.

- Ne, mene to ne zanima, njegovo je njegovo. Ja nisam neko ko će da se bavi raspodelom i da se ganjamo. Ono što je zahtevao, autombil, to će biti dostavljeno, ništa više me ne interesuje - pirčala je Dragojevićka.

Da li će ti biti teško kad otključaš vrata svoje kuće? - pitao je voditelj.

- Verovatno, srešću oca, ali neću tu da se zadržavam. Neću da boravim tu, ne da ne mogu sama, ali sve što se dešava me veže za Beograd. Vratiću se ovde, a kuća kao kuća ostaje - rekla je Dalila

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen Bg

pre 1 godinu

Ne moze sotona da donosi odluku sta je cije, vec sud. Ova se mnogo razmahala. Vreme je da je vise nikada ne vidimo. Deki spasio si se ovog zla.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17