• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

15.07.2022

16:21

HUSO MUJIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON ZADRUGE! Dalilin otac otkrio: Dejanova pobeda se više slavila u Šepku, nego u Veterniku!

Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Rijaliti

HUSO MUJIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON ZADRUGE! Dalilin otac otkrio: Dejanova pobeda se više slavila u Šepku, nego u Veterniku!

Podeli vest

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, prvi put se oglasio za medije nakon što je završen rijaliti "Zadruga", a tu priliku je iskoristio da čestita Dejanu Dragojeviću na osvojenom prvom mestu

Da li ste očekivali da se u superfinalu bori sa Dejanom za prvo mesto?

- Očekivao sam. Otprilike sam znao da će prvo mesto biti njihovo. Posle sam dobio informaciju da neće Dalila osvojiti prvo mesto, nego on. Osvojio je Deki, ali isto mi dođe. Nisu mi rekli ko će pobediti, nego da su oni kandidati za pobedu.

Da li Vam je drago što je Dejan pobedio?

- Sigurno da mi je drago, kao da je Dalila pobedila. Tu nema nikakve smetnje. Želim mu sve najbolje, voleo bih da je i više osvojio.

Da li ste imali priliku da mu čestitate?

- Nisam. Nije mi se javio, ne mogu da ga dobijem jer njegov broj telefona nemam. Preko mreža i interneta nisam, ali evo sada imam priliku da mu poželim srećno i berićetno. Da u najbolje svrhe utroši taj novac, da napravi duplo, troduplo više novca. Da biznis napravi kako treba.

Foto: Printscreen

Huso Mujić čestitao Dejanu Dragojeviću pobedu u "Zadruzi 5"

Da li ste pratili finale i da li ste videli trenutak kada je Dejan proglašen za pobednika?

- Nisam, zato što sam spavao. Ja radim od jutra do sutra. Spavao sam i kada me je Dalila pozvala, ona mi je saopštila ko je pobedio i kako. Rekla mi je "babo, ja sam osvojila drugo mesto, a Dejan prvo. Dobila sam kuću i bilo mi je nezgodno kraj njega".

Kada ste razgovarali sa Dalilom šta ste joj rekli?

- Rekao sam joj da gleda šta radi, da otvori oči, da pogleda snimke i sve šta je tamo (u Zadruzi) rađeno i da donese sama zaključak.

Da li ste ostali pri stavu da ne želite da Filip Car dolazi u vašu kuću?

- Ostajem pri tom stavu. O njemu neću da pričam ništa, nek je živ i zdrav svom tati i mami. Kod nas ovde za njega mesta nema. Nikad. Što se mene tiče nikada. Dok sam ja živ, sad, šta će biti posle, mene to ne znam.

Foto: printscreen

Huso Mujić, Dalila Dragojević i Filip Car

Da li zauzimate takav stav zbog toga što vas je javno vređao?

- On neka misli o tome šta je pričao.

Kako je Šepak doživeo Dejanovu pobedu?

- Ja mislim da je bolje doživeo nego Veternik. Više se slavilo ovde. Mislim da ima više ovde publike nego u Veterniku tamo gde je rođen. To mi ne smeta. Kako će mi smetati neko sa kim sam živeo pet godina, da sad kažem da mi smeta. Ne. Bilo je fino dok smo bili tu, sad, šta će dalje biti, ne znam. Uglavnom, ja mu želim sve najbolje - rekao je Huso za Telegraf.rs

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija