• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.07.2022

11:19

DALILA POKAZALA DEJANOVU I NJENU KUĆU! Ovako sada izgleda njihov dom u Gornjem Šepku!

Youtube printscreeen

Rijaliti

DALILA POKAZALA DEJANOVU I NJENU KUĆU! Ovako sada izgleda njihov dom u Gornjem Šepku!

Podeli vest

Dalila Dragojević vratila se u kuću u Gornjem Šepku koju se zajedno napravili Dejan i ona dok su bili u ljubavi i odmah je pokazala kako izgleda njihov dom nakon 10 meseci odsustva

Dalila je u Šepak stigala sa najboljom drugaricom iz rijalitija Marijanom Zonjić, a u kući ih je dočekao njen otac Huso Mujić.

Foto: Youtube printscreeen

Kuhinja je ista kao što ju je ostavila... Dalilina kuća u Šepku

Ona je zaplakala prilikom prvog susreta sa ocem, a potom je snimila svoj dom koji izgleda isto onako kako ga je ona i ostavila.

Foto: Youtube printscreeen

Dalilina i Dejanova dnevna soba u koju on više neće doći

- Uf... Osećam se jako čudno, nije mi bilo svejedno kada sam se približavala kući. Ne mogu da opišem tu emociju kojuj sam osetila. Sama ta vrata kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće. Sve me je to dotaklo. Kada sam ušla u kuću, sve je na svom mestu bilo, sve je očišćeno i mirisno... Jednostavno, ne mogu da verujem da sam ovde, ovo mi je sve nestvarno sada. Sve kako sam ostavila odlaskom u rijaliti, tako sam sve i našla... To je sve što mogu da kažem - govorila je Dalila kroz suze.

Foto: Youtube printscreeen

Dalila ima ogroman garderober...

Dragojevićka je pokazala kuhinju, kupatilo u kom dominira veliki broj omekšivača i u kom postoji sve što je potrebno za održavanje kuće. 

Ona je pokazala i kako joj izgleda garderober koji je smešten u posebnoj prostoriji, a sve vreme je uz nju njena prijateljica Marijana Zonjić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Najveci odron ikada. Zamislite koliko je dno kada je tata za nju rekao da je k...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija