• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

27.07.2022

22:37

ALEKSANDRA SUBOTIĆ IZBACILA PECINE STVARI IZ STANA! Spakovala sve u kutije i iselila ga!

printscreen

Rijaliti

ALEKSANDRA SUBOTIĆ IZBACILA PECINE STVARI IZ STANA! Spakovala sve u kutije i iselila ga!

Podeli vest

Prevara koju su Aleksandri Subotić priredili njen nevenčani suprug Petar Peca Raspopović i najbolja drugarica Maja Marinković i dalje je tema koja trese javnu scenu u Srbiji, a rijaliti učesnica je sada našla način i da im se osveti. Dok svi bruje o tome da će Aleksandra morati da se iseli iz stana u Novom Sadu, istina je da je ona već izbacila Pecine stvari iz njihovog doma

Kako se do skoro spekulisalo, Aleksandra je trebalo da pređe kod oca u Kaluđericu da živi, međutim, do toga neće doći:

Foto: printscreen Twitter

Sada im se osvetila... Peca, Aleksandra i Maja

- Agencija za selidbe je za vikend odnela skoro sve Pecine stvari iz stana u Novom Sadu. Sve je bilo spakovano u velike kutije, koje su radnici nekoliko puta stavljali u kombi. Aleksandra je sve ovo pripremila i smislila pre nego što je krenula u Crnu Goru. Samo su joj javili da je posao završen. Ne bi ona podnela da to gleda svojim očima, ona prema njemu i dalje gaji osećanja. Aleksandra ga je pre mora više puta zvala da dođe u stan i da uzme svoje stvari. Međutim, otkad se saznalo da je u vezi sa Majom, on je potpuno ignoriše i nema nikakav kontakt sa njom. To ju je baš iznerviralo - kaže izvor i dodaje:

Foto: printscreen

Iselila ga... Aleksandra, Peca i Maja

- Ona sada više ne želi ni da čuje za njega, a ni da ga vidi. Priče da će ona da ode iz tog stana su nebuloza, ona tu ostaje sa decom. Peca može da radi šta hoće i da ide gde hoće, ali su mu tu vrata zatvorena, a o Maji tek da ne pričam. Ona samo kad počne da misli o tome da je Maja tu dolazila i radila ko zna šta sa Pecom, dobije nervni napad. Mislim da je Peca ipak koliko-toliko džentlmen i da tu neće praviti problem, mada bi on najradije ostao tu u stanu - zaključuje sagovornik.

Podsetimo, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je nevenčani suprug Aleksandre Subotić Predrag Peca Raspopović uhvaćen kako razmenjuje nežnosti na jednom bazenu sa Majom Marinković, nakon čega su oni i potvrdili da su u ljubavnoj vezi.

- Jedna porodica je uništena - izjavila je tada Aleksandra u suzama nakon što su se snimci pojavili u javnosti.

Subotićka, kao ni Peca ni Maja se o ovome nisu oglašavali.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija